Iznenađenje na Realovoj presici nakon šok-terapije!

Tek je drugi poraz pod Joseom Mourinhom, nakon domaćeg posrtaja 2:0 od Barcelone prošle sezone, također u prvoj utakmici polufinala, upisao Real Madrid u Ligi prvaka na Allianz Areni.

18.4.2012.
9:09
VOYO logo

Slavio je Bayern 2:1 pred svojom publikom pogotkom Marija Gomeza u 90. minuti. Pri prvom Bayernovu pogotku, onom Francka Riberyja u 17. minuti, Luiz Gustavo stajao je u pasivnom zaleđu.

Toga se nakon utakmice portugalski trener Madriđana morao dotaknuti, ali kad se očekivala bura negodovanja, sve je iznenadila mirnoća kojom je govorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U polufinalu Lige prvaka nije sramota izgubiti. Premda mislim da je danas trebao završiti 1:1, jer prvi je pogodak pao pri zaleđu. Međutim, događa se ponekad da suci griješe. Unatoč porazu, u dobroj smo poziciji za uzvrat", rekao je Mourinho, dok je njegov njemački playmaker Mesut Özil dodao:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=xTIlgV8R8OIi8DCV
szólj hozzá: Bayern 2-1 Real Madrid

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nesretno smo primili oba pogotka. Ipak, treba nam misliti pozitivno: pobjeđujemo u Madridu i dolazimo opet na Allianz Arenu 19. svibnja, na finale."

S pobjedničke strane svoje su viđenje utakmice s novinarima podijelili trener Jupp Heynckes i izvršni predsjednik Karl-Heinz Rummenigge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je 2:1 zaslužena pobjeda za nas. Real je dobro počeo, ali smo nakon toga mi preuzeli komandu u svoje ruke pametnom i odlučnom igrom. U tjelesnom su smislu igrači dali sve od sebe", rekao je Heynckes, dok je Rummenigge dodao:

"Bila je to vrlo emotivna utakmica. Real je pokazao da je velika momčad. Samo je sudac trebao biti bolji. Real je u prvom poluvremenu igrao jako dobro. Odigrati čak i remi protiv takve momčadi vrlo je teško. Možemo stoga biti ponosni što smo pobijedili."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo