MOURINHO I UNITED OPET RUŠE REKORDE: / Crveni vragovi slažu napad iz snova

Image

Nakon što su ljetos srušili rekord dovođenjem Paula Pogbe iz Juventusa, Manchester United je u sljedećem prijelaznom roku spreman to ponoviti.

18.1.2017.
9:20
VOYO logo

Kako javlja Independent Jose Mourinho silno želi dovesti napadača Atletico Madrida Antoinea Griezmanna. Vlasnici Uniteda stoga namjeravaju aktivirati njegovu otkupnu klauzulu koja iznosi 115 milijuna eura. Time bi Crveni vragovi za 15 milijuna nadmašili cifru koju su izdvojili za Pogbu.

Engleski tabloid navodi da njegovi predstavnici već nekoliko mjeseci pregovaraju s Unitedom te da je Francuz jako voljan promijeniti sredinu. Nadalje, tvrdi da Griezmann već navodno ima usmeni dogovor s klubom oko tjedne plaće i broja dresa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što ga navodno izričito privlači tom klubu je činjenica da za njega igra njegov dobar prijatelj Paul Pogba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico Madrid je, inače, još uvijek pod zabranom prodaje i kupovanja igrača te čekaju odluku Sportskog suda (CAS) kako bi vidjeli hoće li im se ublažiti kazna kako bi na ljeto mogli trgovati.

Ako dođe do ovog transfera bit će zanimljivo vidjeti kako će Mourinho u napadu kombinirati Ibrahimovića, Griezmanna, Martiala, Rashforda i Rooneya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo