MOURINHO GA NIJE VOLIO: / Golovima dokazuje da je Portugalac pogriješio

Image

Žalit će još neko vrijeme trener Chelseaja Jose Mourinho zbog odluke o prodaji belgijskog napadača Romeua Lukaku bez da mu je ikada pružio priliku.

12.12.2015.
15:57
VOYO logo

Naime, Evertonov nogometaš zabio je vodeći pogodak protiv Norwicha u prvoj utakmici 16. kola Premier lige. To mu je bio 12 prvenstveni gol ove sezone, a samo je Leicesterov JamieVardy zabio više (14). Lukaku je, također, zabio u šest uzastopnih prvenstvenih utakmica, i toliko mu nedostaje da bi srušio rekord kojeg je prije par tjedana postavio upravo Vardy.

Samo Agüero ispred njega

Podaci govore i to da je od sezone 2012/13 jedino SergioAgüero zabio više golova od njega u Premier ligi (54-62). Prema tome, ovo je još jedan dokaz da je Portugalac pogriješio u svojoj procjeni, pogotovo ako se u obzir uzme neučinkovitost njegovh napadača ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Everton ipak na kraju nije stigao do pobjede. Irac WesleyHoolahan izjednačio je u 47. minuti utakmice tako da je Everton u to bio treći uzastopni remi te su sada šesti na tablici, a pitanje je hoće li tu ostati nakon kraja kola. Norwich je s druge straen 16. te je dva mjesta iznad zone ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo