MOURINHO DOBIO NEVJEROJATNU PONUDU ZA POSAO: / Nitko nije očekivao da će ga oni pozvati za trenera

Image
Foto: AFP

Portugalac je odnedavno bez posla, ali ponuda mu ne nedostaje

21.12.2018.
8:15
AFP
VOYO logo

Puno je udvarača koji stoje u redu za dovođenje odnedavno bivšeg trenera Manchester Uniteda Josea Mourinha, a riječ je redom o velikim europskim imenima. Ipak, u taj krug ubacio se i jedan klub koji nitko ne bi očekivao u jednadžbi.

Oni su mu poslali i najozbiljniju ponudu dosad, a riječ je o makedonskom trećeligašu Osogovu. Makedonci su vjerojatno svjesni da nemaju nikakve šanse da potpišu Portugalca, ali su si isto tako s ovim potezom napravili sjajan marketinški potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jose Mourinho, dođi kod nas. Nemaš što izgubiti, naravno da smo mi šampioni, a barem možeš naučiti makedonski jezik", napisali su mu iz makedonskog kluba na Twitteru. Uz objavu su dodali hashtagove "TheSpecialOne" i "Osogovo", a označena je i stranica "Football Leaks".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otpušten zbog loših rezultata

Podsjetimo, Jose Mourinho službeno više nije prvi čovjek stručnog stožera Manchester Uniteda. Tu je vijest klub potvrdio dva dana nakon poraza u najvećem engleskom derbiju od Liverpoola. Mourinhu su presudili loši rezultati u prvenstvu.

United je trenutačno na šestom mjestu sa 19 bodova zaostatka za vodećim Liverpoolom. Također, posljednjih tjedana dosta se pisalo o svađi s igračima, pogotovo najvećom zvijezdom Paulom Pogbom, što je vjerojatno također utjecalo na odluku vodstva kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac je došao u klub u ljeto 2016. Očekivalo se da bi ih on mogao vratiti na stare staze slave, no to se nije dogodilo. U prvoj sezoni osvojio je Liga kup, engleski Superkup i Europsku ligu, a lani je United završio na drugom mjestu sa 19 bodova manje od gradskog rivala. Ove sezone očekvao se iskorak, ali je klub rezultatski potonuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo