BILI SU BLIZU / Igrač Moslavine je profesor tjelesnog, a čuvao je Rijekinog Vrančića: 'Nisam osjetio razliku u kvaliteti'

Image
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Ono što se događalo na okršaju ne daje do znanja da je smo gledali dvoboj petoligaša protiv jednog od najvećih klubova HNL-a

19.10.2022.
22:36
Zeljko Hladika/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Moslavine su bili na korak do velike senzacije u šesnaestini finala Hrvatskog nogometnog kupa kada su na domaćem travnjaku Gradskog stadiona u Kutini dočekali prvoligaša Rijeku. Moslavina se natječe u petom rangu hrvatskog nogometa, no ono što se događalo na okršaju ne daje do znanja da je smo gledali dvoboj petoligaša protiv jednog od najvećih klubova HNL-a.

Image
HRVATSKI NOGOMETNI KUP /

Kakva drama u Kupu: Prvoligaši patili, Rijeka se jedva spasila, a veliko iznenađenje zatreslo Slavoniju

Image
HRVATSKI NOGOMETNI KUP /

Kakva drama u Kupu: Prvoligaši patili, Rijeka se jedva spasila, a veliko iznenađenje zatreslo Slavoniju

Iznenađenje je bilo na pomolu

Nitko nije očekivao ovakav scenarij, a domaćini su poveli još u prvom poluvremenu da bi se Riječani vratili pogotkom Bušnje koji je izjednačio na 1-1. Tako je i završilo nakon regularnog djela nakon čega je utakmica otišla u produžetke. Rezultat se nije mijenjao što nas je dovelo do raspucavanja s bijele točke. Rijeka je pogodila svih pet kaznenih udaraca, dok je Moslavina promašila jedan te je momčad s Rujevice prošla rezultatom 5-4 u osminu finala kupa gdje će igrati protiv drugoligaša BSK Bijelog Brda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Trener ga je forsirao'

Veznjak Moslavine Ante Batarelo ima 37 godina na leđima, a u svojoj karijeri je dijelio svlačionicu i s Lukom Modrićem. Za 24 sata je prokomentirao kako je to izgledalo u to doba: "U Interu, ali ja tad nisam igrao. Njega je trener forsirao, ha ha. Igrao sam i u Slaven Belupu, Istri, Dragovoljcu", rekao je nakon utakmice.

Uz njega je igrao i Ivan Slekovac, inače profesor tjelesnog odgoja koji je imao zanimljiv zadatak, morao je čuvati Marija Vrančića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam osjetio toliku razliku u kvaliteti, iskreno. Možemo biti zadovoljni iako su jedanaesterci po običaju bili nesretni", kazao je također za 24sata i dodao: "Ja sam prvi od svih pao u snazi. Učenici? Još su mladi, ali možda su neki bivši stigli. S nekima čak i igram".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo