HRVATI NA 'ČIZMI' / Mori sedam minuta u pobjedi Bologne, Bradariću 90 minuta u remiju Cagliarija

Image
Foto: Profimedia

Bologna je pobijedila Frosinone sa 2-1, dok su Salernitana i Cagliari odigrali 2-2.

22.10.2023.
17:33
Profimedia
VOYO logo

U susretu devetog kola talijanskog nogometnog prventva Bologna je pobijedila Frosinone sa 2-1, dok su Salernitana i Cagliari odigrali 2-2.

Image
'KIKS' LIDERA /

Derby della Učka: Rijeka ostala bez dva boda na gostovanju u Puli

Image
'KIKS' LIDERA /

Derby della Učka: Rijeka ostala bez dva boda na gostovanju u Puli

Bologna je povela u 19. minuti golom Lewisa Fergusona, a samo tri minute kasnije Lorenzo Di Silvestri je zabio za 2-0. Konačnih 2-1 postavio je Matias Soule iz kaznenog udarca u 63. minuti. Frosinone je u četvrtoj minuti nadoknade ostao s igračem manje nakon što je isključen Luca Mazzitelli. Za Bolognu je od 83. minute igrao hrvatski nogometaš Nikola Moro, dok Karlo Lulić nije igrao za goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo

Image
Image

U drugom susretu Salernitana i Cagliari su odigrali 2-2. Sve najvažnije se dogodilo u posljednjih 15 minuta, gosti su vodili 1-0 i 2-1, ali je Salernitana izvukla bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zito Luvumbo je u 79. minuti doveo goste u vodstvo, izjednačio je Boulaye Dia u 86. minuti, no dvije minute kasnije Nicolas Viola je doveo Cagliariji do nove prednosti. Ipak u petoj minuti nadoknade Dia je iz kaznenog udarca zabio za 2-2. Domagoj Bradarić je igrao cijeli susret za domaćine.

U nešto ranijem terminu Roma je pobijedila Monzu 1-0 golom Stephana El Shaarawyja u 90. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma je do treće uzastopne pobjede u Serie A došla vrlo teško iako je Monza od 41. minute igrala bez isključenog Danila D'Ambrosija. Dvaput je u mat-situacijama u prvom dijelu goste spasio vratar Michele Di Gregorio, a Roma je u drugom poluvremenu dva puta pogodila stativu prije nego što je konačno stigla do pobjedničkog gola.

Na ljestvici vodi Inter sa 22 boda, Milan je drugi s bodom manje, ali i susretom manje, dok je treći Juventus sa 17 bodova, koliko imaju i Fiorentina, te Napoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo