MORATE BITI LUDI DA OVO ODBIJETE... ILI? / Pogledajte kakvim je ponudama Modrić rekao 'ne' samo kako bi ostao u Realu

Image
Foto: Profimedia

Marca je objavila i kako je Modrić, da bi ostao Realu odbio neke vrlo unosne ponude

27.12.2020.
15:59
Profimedia
VOYO logo

Kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije Luki Modriću (35) aktualni ugovor s Real Madridom istječe na kraju ove sezone. Vatreni ove sezone igra u sjajnoj formi i jedan je od najboljih igrača Kraljevskog kluba pa su navijači i španjolski mediji žestoko zagovarali da Real s njim produži ugovor.

“Puno sam puta rekao da se jako dobro osjećam u Real Madridu i volio bih ovdje završiti svoju karijeru, ali vidjet ćemo što će se dogoditi. Uvijek dajem isti odgovor. Bit ću ovdje dok god budem osjećao da mogu pomoći timu. Naravno da želim ostati ovdje, ali to ovisi o mnogim stvarima”, rekao je Modrić nedavno, a u nedjelju je Marca objavila da je Real odlučio ispuniti njegovu želju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznati madridski list piše da je Modrić postigao “načelni” dogovor s Realom i da će uskoro potpisati ugovor koji će ga zadržati na Santiago Bernabeuu do 30. lipnja 2022. godine.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Luka Modrić

Odbio unosne ponude

“Modrićevi nastupi posljednjih mjeseci, plus vodstvo i iskustvo koje donosi u momčad, uvjerili su klub da ga zadrži još neko vrijeme”, piše Marca. Marca također javlja da je Modrić već ranije pristao na manju plaću po novom ugovoru te da u novoj sezoni neće biti toliko dobro plaćen kao sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto kasnije Marca je objavila i kako je Modrić, da bi ostao Realu odbio neke vrlo unosne ponude.

"Hrvatski veznjak svojim je igrama uvjerio sve u klubu da zaslužuje novi ugovor. Na terenu je pokazao entuzijazam, odlučnost i liderstvo, uvijek je bio primjer na terenu i izvan njega. Svaka utakmica u kojoj je zaigrao u posljednjih mjesec i pol bila je predstava nogometnih sposobnosti. Posljedica toga je novi ugovor", piše Marca i zatim otkriva...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novi ugovor neće imati ekonomsku težinu kao onaj koji je dosad imao s klubom, ali će svakako na pravilan način cijeniti ono što Luka Modrić jest. Imao je Luka ponude koje su bile unosne, neke iz Katara koje nisu zadovoljile sportski aspekt priče, a sirene su zbog njega svirale i u MLS-u. Ipak, nikad nije bilo sumnje, Luka je morao ostati u klubu", zaključuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo