MORATA SPASIO 'FURIJU' PORAZA: / Falcao u spektaklu postao kolumbijski rekorder

Image

Reprezentacije Španjolske i Kolumbije odigrale su prijateljsku utakmicu u Murciji, a dvoboj je završio bez pobjednika 2:2 (1:1).

8.6.2017.
9:51
VOYO logo

Julen Lopetegui odmorio je Diega Costu, Sergia Busquetsa i Thiaga Alcantaru dok su u prvih 11 zaigrali Nacho, Iago Aspas i Illaramendi. S druge strane, kolumbijski izbornik Pekerman izveo je najjaču momčad na travnjak Condomine, s Radamelom Falcaom i Jamesom Rodriguezom.

Zabio 26 golova za Los Cafeterose

Kod prvog gola Španolaca u 22. minuti, strijelcu Davidu Silvi uvelike je pomogla traljava obrana vratara Davida Ospine. Uzvratili su Kolumbijci u 39. minuti nakon ubačaja Juana Cuadrada najbolje se u gužvi snašao Cardona, dok su se Pique, Aspiliqueta i vratar Pepe Reina dogovarali tko će prvi do lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radamel Falcao je u 51. minuti postao najbolji strijelac kolumbijske reprezentacije u povijesti, na Jamesov ubačaj glavom je svladao Reinu i zabio 26. gol za Los Cafeterose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morata izjednačio u 87. minuti

Španjolci su izjednačili tri minute prije kraja, a poraza ih je spasio Alvaro Morata kojemu je sjajno asistirao Saul. Napadač Reala je udarcem glavom pogodio mrežu kolumbijskog vratara Ospine.

Španjolska u nedjelju nastavlja s kvalifikacijama za SP i gostuje u Makedoniji, dok će Kolumbijci odigrati još jednu prijateljsku utakmicu, ovaj put s Kamerunom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo