MORA DA JE BILO GADNO I U SVLAČIONICI REALA: / Zidane i kapetan Ramos grmili na Modrića i suigrače nakon utakmice

Image
Foto: Profimedia

Zinedine Zidane i kapetan Serigo Ramos nisu bili nimalo zadovoljni igrom svoje momčadi

15.6.2020.
9:49
Profimedia
VOYO logo

Španjolski nogometni velikan Real Madrid pobjedom 3-1 protiv Eibara krenuo je u nastavak La Lige koja je mirovala tri mjeseca zbog pandemije koronavirusa.

"Kraljevski klub" je rutinski stigao do tri boda i tako nastavio lov za vodećom Barcelonom. Real je sav posao obavio u prvom poluvremenu postigavši tri gola, a strijelci su bili Toni Kroos (4), Sergi Ramos (30) i Marcelo (37).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidane nezadovoljan

Iako je Real već nakon malo više od pola sata riješio pitanje pobjednika, nakon utakmice trener Zinedine Zidane i kapetan Serigo Ramos nisu bili nimalo zadovoljni igrom svoje momčadi. Vjerojatno je bilo vatreno i u svlačionici, ali dvojac je i javno kritizirao svoju momčad.

"Ne znam, bilo je to nešto novo, dosad neviđeno, ali moramo se prilagoditi. Nismo bili dobri u drugom poluvremenu. Ne znam je li problem bio u našoj fizičkoj spremi ili u nekom drugom elementu, ali nije bilo dobro. Prvo poluvrijeme smo bili jako dobri i uvjerljivi. Osvojili smo važna tri boda, ostalo je još samo deset utakmica", govorio je Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Real Madrid's new French coach Zinedine Zidane (C) points his finger next to Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale (L) and Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric (R) during a training session at the Valdebebas training ground in Madrid on January 8, 2016., Image: 270833868, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: GERARD JULIEN / AFP / Profimedia

Trener Reala je već nakon sat vremena igre iskoristio četiri od pet zamjena. "Možda je drugi dio bio takav jer je sve oko prvog bilo sjajno pa su se igrači opustili. Morao sam napraviti neke promjene. Prvo sam izvadio Carvajala zato što je uganuo gležanj, Ramos je imao manjih problema, a Eden neko vrijeme nije igrao, Ipak, ne mislim da su zamjene te koje su riješile utakmicu. Znali smo da Hazardu malo fali ritma jer dugo nije odigrao cijelu utakmicu, ali odigrao je vrlo dobrih sat vremena. Dobio je jedan udarac i malo se prepao, ali to je nogomet. Što se tiče tog da napadači nisu zabili golove, ne brine me to. Imamo sjajne igrače prema naprijed i to će doći", rekao je Zidane.

Image
Foto: FAYEZ NURELDINE / AFP / Profimedia

Real Madrid's Spanish defender Sergio Ramos celebrates scoring the winning penalty during the Spanish Super Cup final between Real Madrid and Atletico Madrid on January 12, 2020, at the King Abdullah Sports City in the Saudi Arabian port city of Jeddah., Image: 492473155, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

I Ramos nezadovoljan

Nadalje, nije baš zadovoljan bio niti kapetan Sergio Ramos. "Igrali smo dobro i radili sve što je trebalo da bismo se nogometu vratili u najboljoj mogućoj formi. Ipak, normalno je da nismo odigrali cijelu utakmicu na istoj razini. Normalno je da u dva poluvremena ne igramo u jednakom intenzitetu pa smo u drugom poluvremenu Eibaru poklanjali šanse", rekao je Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uputio je i kritiku i prema svojoj igri. "Jednostavno nisam bio u utakmici u drugom dijelu, ali ako gledamo samo fizički, svi smo bili u dobrom stanju. Moramo raditi na tome da budemo još bolji, mislim da je dobro što imamo mogućnost napraviti pet zamjena. To će dobro doći kad temperature postanu nepodnošljive. Posljednjih nekoliko tjedana je bilo jako čudno za sve. Kao kapetan, trudio sam se poslati poruku podrške svima koji su zbog korone nekoga izgubili. Nogomet je zabava, ali može i pomoći u takvim trenucima", završio je Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo