ON ZNA ŠTO ŽELI / Modriću se vrlo brzo produžuje ugovor, ali s drugačijim uvjetima. Luki to ne smeta: 'Samo želim ostati u Realu'

Image
Foto: Profimedia

Ono što će se definitivno dogoditi je to da će Modriću biti produžen ugovor na još godinu dana

21.5.2023.
13:38
Profimedia
VOYO logo

Jedna od najzastupljenijih tema u španjolskim medijima je status Luke Modrića, koji bi uskoro trebao produžiti ugovor s "Kraljevima" na još jednu sezonu, no u njoj bi mogao imati potpuno drugačiji status.

Image
NEMA VIŠE TAJNI /

Carlo Ancelotti otkrio što mu je rekao predsjednik o potencijalnom otkazu: Spominjao je i Modrića

Image
NEMA VIŠE TAJNI /

Carlo Ancelotti otkrio što mu je rekao predsjednik o potencijalnom otkazu: Spominjao je i Modrića

Španjolska Marca i njemački Bild prije nekoliko dana su pisali kako je Modrić pozvan na sastanak u Realu i tamo je čuo ono što nije htio čuti. Navodno će mu ponuditi ugovor, ali će se njegov status u momčadi bitno promijeniti - više neće biti ključni prvotimac, već će postati zamjena engleskom wunderkindu Judeu Bellinghamu (19), kojega bi Real trebao dovesti ovoga ljeta iz Borussije Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I njemački i španjolski list su objavili da je Modrić saznao da ako želi ostati u Realu, mora biti svjestan da više ne samo da nije nedodirljiv nego i da će biti rezerva duplo mlađem fenomenu, kojeg Real dovodi za nositelja igre nove ekipe.

'Još malo i Modrić potpisuje ugovor'

Ipak, ono što će se definitivno dogoditi je to da će Modriću biti produžen ugovor na još godinu dana. To je sada i na svojem Twitter profilu objavio glavni čovjek koji zna sve o nogometnim transferima, Fabrizio Romano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Real Madrid će uskoro objaviti novi ugovor za Luku Modrića i Tonija Kroosa. Sada je samo pitanje vremena kada će službeno produžiti ugovor i Vinicius Junioru. Kroos je već potpisao do lipnja 2024., a uskoro će to učiniti i Modrić", napisao je Romano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je za španjolsku Marcu rekao kako nema problema s prihvaćanjem uvjeta kluba, ako to znači da može normalno produžiti ugovor. Zna da će mu minutaža biti smanjena, ali njemu to nije problem. Luka samo želi ostati u Real Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju 28. svibnja od 20 sati ekskluzivno na PLAY Premiumu gledajte najveći FNC-ov event do sada koji će se održati Areni Zagreb! Ivan Erslan, Satoshi Ishii, Filip 'Nitro' Pejić, Ivica 'The Terror' Trušček i Marko 'Skull Crusher' Bojković samo su dio onoga što Vas očekuje!

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo