MODRIĆU I KOVAČIĆU PO POLUVRIJEME: / Real Madrid fantastičnim pogotkom Danila srušio Bayern

Image
Foto: AFP, JEFF ZELEVANSKY

Aktualni europski prvaci, nogometaši madrdskog Reala, svladali su u sklopu International Champions Cupa njemačkog prvaka Bayern s 1-0.

4.8.2016.
8:30
AFP, JEFF ZELEVANSKY
VOYO logo

Obje su momčadi pred 80.000 gledatelja u New Jerseyju istrčale bez nekoliko zvijezda, ali za Real je od prve minute na terenu bio naš Luka Modrić kojeg je u nastavku zamijenio sunarodnjak Mateo Kovačić. Na drugoj je strani Carlo Ancelotti, bivši trener Madriđana, priliku od 56. minute dao potencijalnom hrvatskom reprezentativcu Fabianu Benku, dok Mario Crnički nije igrao.

Dva gola Oscara

Bayern je dominirao u prvom poluvremenu, a najbolju je priliku imao David Alaba koji je u 25. minuti iz slobodnog udarca pogodio vratnicu. U nastavku je Real bio opasniji, najprije je u 62. minuti stativu pogodio Isco, da bi u 79. minuti Danilo zabio za pobjedu Kraljevskog kluba. Brazilac je povukao po desnoj strani, ušao u sredinu i onda fantastično potegnuo ljevicom s 18 metara i smjestio loptu pod gredu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/ArMT

Real se nakon ove utakmice seli u Skandinaviju gdje ga u utorak u Trondheimu čeka dvoboj europskog Superkupa protiv Seville. Bayern, pak, sljedeću utakmicu igra za deset dana kada je na rasporedu njemački Superkup protiv Borussije Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu International Champions Cupa Chelsea je u srijedu u Minneapolisu pobijedio Milan s 3-1. Bertrand Traore je doveo Engleze u vodstvo u 24. minuti, da bi 14 minuta kasnije izjednačio Giacomo Bonaventura. U drugom poluvremenu je pobjedu Chelseaju dvama golovima, u 70. minuti iz jedanaesterca, pa potom u 87. minuti, donio Oscar.

https://vid.me/QKan

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo