DO JUČER JE IGRAO S KOVAČIĆEM / Modriću i ekipi stiže opasno dobro pojačanje. Doveli su ga bez odštete i bit će im možda i ključni igrač

Image
Foto: Profimedia

U Realu će, uz Luku Modrića i Karima Benzemu, biti možda i ključni igrač jer Realu kronično nedostaje kvalitetan i iskusan igrač u zadnjoj liniji

10.5.2022.
20:02
Profimedia
VOYO logo

Njemački reprezentativac i jedan od najboljih stopera engleskog Premiershipa, Antonio Rudiger, potpisao je četverogodišnji ugovor s Real Madridom, javlja tako The Athletic, a potvrđuje i ugledni ekspert za transfere Fabrizio Romano.

Rudiger, koji je do jučer igrao uz našeg Matea Kovačića u Chelseaju, u Realu će, uz Luku Modrića i Karima Benzemu, biti možda i ključni igrač jer "Kraljevima" kronično nedostaje kvalitetan i iskusan igrač u zadnjoj liniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Realu će zarađivati negdje oko devet ili deset milijuna eura godišnje, ali čeka ga i oveći bonus, no ne zna se još koliki je. Otkupna klauzula će mu biti 400 milijuna eura, a Rudiger je već odradio liječnički pregled i posao će biti zgotovljen nakon finala Lige prvaka 28. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Rudiger je na Stamford bridge došao prije pet godine iz Rome za 35 milijuna eura. Za Plave je odigrao 199 utakmica i gotovo sigurno će oditrati i dvjestotu, a zabio je impresivnih 12 golova i upisao sedam asistencija. Prema Transfermarktu vrijedi 35 milijuna eura, ali u Real je došao bez odštete jer mu na kraju sezone istječe ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo