ZALIJEČIT ĆE RANU / Modriću i ekipi stiže brutalno pojačanje. Real već zaboravio na Mbappea, dovode jednog od najtraženijih napadača današnjice za 120 milijuna eura

Image
Foto: Profimedia

Gazzetta dello Sport tvrdi da je predsjednik Reala, Florentino Perez, pripremio impresivnih 120 milijuna eura za 22-godišnjeg Portugalca

25.5.2022.
14:18
Profimedia
VOYO logo

Real Madrid je prije nekoliko dana doživio možda i najveće razočaranje u posljednjih nekoliko godina. Nakon što gotovo godinu dana radili na potpisu Kyliana Mbappea i nakon što su sve dogovorili s njim, Francuz se naglo predomislio i prihvatio je financijski bolju ponudu PSG-a.

U Madridu su čak prijetili tužbom i bili su silno razočarani njegovim postupkom i postupkom PSG-a, ali morat će se pomiriti s time da ovoga ljeta Mbappe neće nositi njihov dres. No, možda je tako i bolje jer Real sada može ojačati momčad nekim drugim, ponešto jeftinijim igračima, a čini se da su već počeli liječiti ranu jer Talijani pišu kako su Kraljevi zainteresirani za Milanovu zvijezdu, Rafaela Leaa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gazzetta dello Sport tvrdi da je predsjednik Reala, Florentino Perez, pripremio impresivnih 120 milijuna eura za 22-godišnjeg Portugalca. Leao je ove sezone bio najbolji igrač Milana i s 11 golova i deset asistencija vodio ih je do prvog Scudetta nakon 11 godina.

Image

Leao ima ugovor s Milanom još dvije godine, ali ima i odštetnu klauzulu u visini od 150 milijuna eura. U slučaju da Real dovede krilnog napadača Milana za spomenutih 120 milijuna eura, bit će to najveći transfer ikada napravljen na Santiago Bernabeuu. Trenutno rekord drži Eden Hazard, kojeg su platili 2019. godine 115 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju Leao je jeftinija opcija od Mbappea, iako je ovaj trebao doći bez ugovora. Real je navodno planirao dati Mbappeu oko 180 milijuna eura samo za potpis, te mu još na tu cifru dati oko 35 milijuna eura po sezoni, plus razne bonuse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo