MODRIĆEVA BESKOMPROMISNA LEKCIJA: / Svi se klanjaju Maestru iz Hrvatske - 'Bio je spektakularan. Nevjerojatno što u 36. čovjek radi'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Marca se poklonila Luki Modriću

14.5.2021.
22:28
Profimedia
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić jučer je oduševio španjolsku nogometnu javnost, toliko da je završio na naslovnici AS-a. No, i Marca se poklonila nogometnom umijeću Hrvata koji je beskompromisno održao lekciju čitavoj ligi.

Image
MODRIĆ OSVANUO NA NASLOVNICI UGLEDNOG ŠPANJOLSKOG DNEVNIKA: /

Pogledajte kako su predstavili Hrvata i što su mu poručili

'Modrićev nastup je bio spektakularan od početka do kraja'

"Hrvat je odigrao 90 minuta u Granadi i rastao tijekom utakmice dok na kraju nije ostavio još jedan priručnik o tome kako treba i kako igra veznjak koji će navršiti 36. godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić potpisuje vlastitu odličnu sezonu, jednu od brojnih u dvadeset godina bavljenja nogometom, koja su ga jučer pratila na terenu. Zapravo, s jednim od njih, Miguelom Gutiérrezom, imao je prekrasno razumijevanje za postizanje prvog gola na utakmici i donošenja Real Madrida naprijed na semaforu u odlučujućem susretu protiv Granade", započinje se u tekstu i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrićev nastup je bio spektakularan od početka do kraja. Brojevi Hrvata u igri ove sezone ne ostavljaju mjesta sumnji. Ove sezone odigrao je 46 od 50 utakmica Madrida, 92 posto utakmica. On je vanjski igrač koji je odigrao najviše utakmica za Kraljeve, nadmašio ga je samo Courtois. Uz to, jučerašnjim golom protiv Granade dodaje četiri pogotka u ligi, što je njegov najbolji skor što se tiče golova otkako je stigao u Real Madrid, ukupno pet u svim natjecanjima. Cilj s poviješću, jer je samo 27 dana udaljeno od izjednačenja Santillanina rekorda, koji je svoj zadnji pogodak za Madrid u ligi postigao s 35 godina i 273 dana. Od tada je najstariji igrač Reala koji je postigao gol. Luka je bio blizu i imat će sljedeću sezonu da to prebrodi".

'Njegova razina igre jedva je pala. On je neosporan u momčadi'

Navodi se kako je Luka oduševio, između ostalog i zbog toga što su svi očekivali da će igrati sporedniju ulogu, a kako se on pretvorio u najkorisnijeg igrača Reala, te Odegaardu, svom nasljedniku, nije dao šansu za preuzimanje njegove uloge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegova razina igre jedva je pala. On je neosporan u momčadi".


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo