MODRIĆEV SUIGRAČ IZAZVA KAOS U REALU: / Zašto jedan od najtalentiranijih igrača svijeta proživljava ovakav užas u Madridu

Image
Foto: Profimedia

Mladi nogometaš Reala prošle je sezone čak i pokazao dio svog talenta, ali kod Zidanea za njega nema previše mjesta

8.1.2020.
15:18
Profimedia
VOYO logo

Stigao je u Real Madrid u srpnju 2018. godine za nemalih 45 milijuna eura iz brazilskog Flamenga s epitetom "novog Pelea". Vinicius Junior (19) u tom je trenutku bio najtraženiji mladi igrač svijeta i prema brojnim ljestvicama jedan od najperspektivnijih mladih igrača današnjice, ali nije lako biti mladi igrač u Realu, u što su se kroz godine uvjerili brojni igrači sličnog statusa.

Mladi nogometaš Reala prošle je sezone čak i pokazao dio svog talenta, ali kod Zinedinea Zidanea za njega baš nema previše mjesta. Posljednju priliku, odnosno svih 90 minuta, Vinicius je dobio u rujnu prošle godine protiv Levantea, kada je čak zabio dva gola i jedan namjestio, a od tada kreće njegov pad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Real Madrid's Brazilian forward Vinicius Junior reacts during the Spanish Copa del Rey (King's Cup) semi-final second leg football match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on February 27, 2019. (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)

Sve je u stavu

Pa u čemu je onda problem? Vinicius je moćan krilni napadač, pa prema potrebi može igrati i klasičnog napadača, posjeduje silnu brzinu, dribling, precizan šut, a Real baš i nema toliki napadački roster. Stoga, pitanje je sasvim legitimno, a odgovor je ponudio španjolski novinar OK Diarija, Eduardo Inda.

"U svlačionici se osjeti njegova ljutnja. Otkako se vratio s odmora je nezadovoljan. Takvim ponašanjem naljutio je Zidanea i vođe momčadi. Svi su zabrinuti jer više vremena provodi na društvenim mrežama nego trudeći se da poboljša svoju igru", piše Inda. Inače, Vinicius je nakon utakmice s Getafeom, kada je ogirao samo 20 minuta, odbio trenirati sa zamjenama nakon utakmice uz izgovor da je umoran i zatražio je odmor od trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uspjeli su ga nekako nagovoriti da dođe na trening, ali odradio je tri kratka sprinta i otišao. Nikome u klubu se nije svidjela ta gesta, od mladih igrača se očekuje da uvijek daju 100 posto", otkrio je novinar.

Nažalost, s ovakvim stavom Vinicius kod Zinedinea Zidanea neće dobiti minutažu, a opcija mu je, dakako, transfer. Ili drastična promjena ponašanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo