NAŠ BOG NOGOMETA / Modrićev nestvarni potez o kojem pričaju svi. Luka konačno objasnio kako je to izveo: 'Imam to u svom arsenalu, ali...'

Image
Foto: Profimedia

Bio je to jedan od najljepših golova u karijeri Luke Modrića

8.3.2022.
12:27
Profimedia
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, odigrao je maestralnu utakmicu prošlog vikenda za svoj Real Madrid. Slavili su s 4:1 protiv inače vrlo dobrog i opasnog Real Sociedada, a Luka je upisao asistenciju i zaista fantastičan pogodak kojem se cijeli svijet divio.

Prvo je u 40. minuti asistirao Eduardu Camavingi, a onda je tri minute kasnije s 20 metara prvo lažnjakom pronašao prostor za šut, a onda lijevom nogom neobranjivo pogodio uz samu stativu. Bio je to jedan od najljepših golova u karijeri Luke Modrića, a nakon utakmice je za službeni YT kanal Reala objasnio kako je zabio tako čudesan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak pogledajte OVDJE.

'Imam to u arsenalu'

Pitali su ga kako postiže takve golove? "Ne znam. Uputiš udarac prema golu i lopta uđe. Driblao sam prema unutra, pucao lijevom nogom i ušlo je. Jako dobro", odgovorio je Modrić. Zatim je uslijedilo pitanje kada je naučio pucati tako dobro lijevom nogom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam to u svom arsenalu, ali ne koristim baš često", rekao je tajnoviti Luka i naglasio kako je važno koristiti obje noge.

"Naravno. Uvijek treba koristiti obje noge", za kraj je poručio Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo