MODRIĆ ZABIO SJAJAN GOL U POBJEDI MADRIDA: / Real neuvjerljivom igrom srušio hrabri Betis

Image
Foto: AFP

Real Madrid je upisao bitnu pobjedu na teškom gostovanju kod seviljskog Betisa

13.1.2019.
22:50
AFP
VOYO logo

Real Madrid je danas na Benito Villamarinu odigrao pretposljednju utakmicu 19. kola španjolske Primere protiv domaćeg Betisa. Gosti su slavili sa 2-1, iako je većim dijelom susreta dominirala domaća momčad, koja je u jednom trenu imala čak 75% posjeda lopte.

Madrid je u posljednje četiri utakmice u Primeri i Ligi prvaka upisao tek jednu pobjedu, kada je sa neuvjerljivih 1-0 svladao Rayo Vallecano, ali izgleda da mu se sada sreća malo i okrenula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi pogodak za goste postigao je hrvatski kapetan Luka Modrić u 13. minuti. Realov veznjak pokrenuo je akciju sa sredine te uposlio Carvajala na desnom boku. Španjolčev udarac završava u bloku i odbija se nazad do Modrića koji sjajnim udarcem sa 16 metara probija Paua Lopeza i zabija za 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Betis je nakon toga počeo dominirati, a bolju igru je okrunio u 67. minuti, kada je bivši igrač Madrida, Sergio Canales izjednačio na 1-1. Pogodak je iz prve poništen zbog zaleđa, ali je VAR ustvrdio da je ipak riječ o regularnom pogotku.

Pa ipak, u samoj završnici utakmice, unatoč tome što je Betis nekoliko puta bio blizu potpunom preokretu, Madrid dolazi do sva tri boda, nakon što je Dani Ceballos postigao pogodak iz slobodnog udarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo