MODRIĆ VIŠAK U REALU? / Udvarači već stoje u redu

Na vrata vođe hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića sljedećeg će ljeta kucati mnogi bogati udvarači.

29.3.2015.
14:28
VOYO logo

Real Madrid sljedećeg ljeta u svoje redove želi dovesti još jedno skupocjeno pojačanje, a riječ je o francuskom veznjaku Juventusa Paulu Pogbi.

Kako bi se ravnao prema pravilima financijskog fair-playa Real bi se za dovođenje Pogbe stoga morao odreći jedne od svojih zvijezda, a navodi se da bi to mogao biti upravo Luka Modrić. Prvi na popisu Cityjevih želja Arsenalov je veznjak Jack Wilshere, a sportski direktor kluba s Etihada Txiki Begiristain smatra da bi upravo Modrić bio idealno pojačanje za Građane i da bi se sjajno nadopunjavao sa zvijezdom Topnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao cijena koju je Manchester City spreman platiti spominje se brojka od 25 milijuna funti. Razlog zašto je Modrić toliko primamljiv engleskim velikanima, pored njegove igračke klase, je činjenica da ima iskustva igranja u Premiershipu, budući je četiri godine ibranio boje Tottenhama. A nije Modrić jedini koji bi mogao napustiti Santiago Bernabeu, već je tu i Gareth Bale za kojim su interes pokazali i Manchester United i Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje za vidjeti hoće li se u borbu za dovođenjem Modrića upustiti i Chelsea, budući je upravo njihov menadžer Jose Mourinho bio taj koji je inzistirao na Modrićevom dolasku u Real u kolovozu 2012. godine, a tada je Kraljevski klub za njega platio 30 milijuna funti.

Kako sada stvari stoje teško je za povjerovati da bi se Realov trener Carlo Ancelotti mogao odreći Modrića, posebice nakon što je ove sezone imao itekako dobru priliku vidjeti golemu razliku u igri svoje momčadi s Hrvatom i bez njega u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Modrić je s Realom ugovorno vezan do 2018. godine, a njegovu vrijednost Transfermarkt.de procjenjuje na 55 milijuna eura (40 milijuna funti).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo