Kaka poručio suigračima da se moraju sramiti

U 34. kolu španjolske Primere nogometaši madridskog Reala su na domaćem terenu Santiago Bernabeu pobijedili Valladolid 4:3 i tako učvrstili drugo mjesto na ljestvici.

5.5.2013.
12:15
VOYO logo

Teško je Real došao do pobjede nakon što je ispao u polufinalu Lige prvaka od Borussije. Težinu igranja takvog meča je potvrdio i strijelac jednog pogotka za Real Brazilac Kaka.

"Nije lako igrati ovakvu utakmicu nakon što primiš nokaut. Finale Lige prvaka je bio naš veliki cilj i kada takvo što ne ostvariš komplicirano je igrati dalje, pogotovo prvu sljedeću utakmicu. Iz tog je aspekta ova pobjeda, kakva god ona bila, vrlo bitna", rekao je Kaka, koji je bio prilično ljut na način kako je igrala obrana njegove momčadi. Nije se ustručavao reći:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velike su to greške bile. Cijela se obrana mora sramiti načinom na koji je igrala. Takve se stvari ne smiju događati, to ne smijemo ponavljati, moramo napredovati u tom smislu."

Inače, svih 90 minuta je u sastavu Reala odradio hrvatski nogometaš Luka Modrić kojeg je nogometni internet-portal Goal.com ocjenio sa solidnih 3.5 (ocjene od 1 do 5).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S lakoćom je diktirao igru i nije se sramio kreirati opasnosti za svoju momčad. Njegova kreativna i prodorna igra podsjetila je na njegove najbolje dane iz Tottenhama", piše Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo