Modrić se odlučio na krajnji korak iz noćne more!

Luka Modrić proživljava reprizu prošlog ljeta, točnije – noćnu moru. Unatoč ponudama Real Madrida (25 mil. eura i Sahin) te Manchester Uniteda (oko 40 mil.

28.6.2012.
10:30
VOYO logo

Kako piše engleski The Sun, ovoga puta letvicu je postavio na 40 milijuna funti, što je oko 50 milijuna eura!

Zbog svega toga, ni Modrić sada više ne bira najkorektniji način za rješavanje trakavice s Tottenhamom. Odlučio je zaobići klasične metode koje su mu lani ionako propale, te neće poslati službeni zahtjev za transfer nego će doći u klub i inzistirati na dozvoli za odlazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tekstu piše da Modrićev menadžer diskretno pregovara s Realom te kako će zahtjev za transfer biti predan u idućih nekoliko dana.

Sada sve ostaje na vlasniku kluba Danielu Levyju koji se tijekom godina pokazao kao najtvrđi pregovarač Premiershipa. Možda bi igrači i taj bitan aspekt trebali uzimati u obzir kad dolaze u Tottenham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski velikan Manchester United povukao se iz utrke za Lukom Modrićem, piše u četvrtak Greg Stobart na nogometnom portalu Goal.comu. Autor tvrdi da je menadžer Crvenih vragova Alex Ferguson postavio hrvatskog veznjaka za glavnu metu u ovoljetnom prijelaznom roku, ali je ostao šokiran cijenom od 40 milijuna funti koju je postavio predsjednik Tottenhama Daniel Levy. Prvi čovjek Spursa bi vjerojatno pristao i na 35 milijuna funti odštete, ali u Unitedu i taj iznos smatraju pretjeranim. Ferguson je ovo ljeto već doveo ofenzivnog veznjaka Shinjija Kagawu iz Borussije Dortmund i premda Japanac nije isti tip igrača poput Modrića, škotski stručnjak ne osjeća pritisak da pod svaku cijenu mora pojačati vezni red. Prije nekoliko se tjedana pojavila informacija da je Modrić već dogovorio uvjete ugovora s Unitedom, ali cijena koju su nametnuli Spursi cijelo je vrijeme bila previsoka prepreka, navodi Goal.com. Autor članka, također, ističe da je hrvatski nogometaš najbliže Real Madridu, te da ga love i Chelsea, PSG i Anži iz Mahačkale. Što se tiče Tottenhama, novim bi menadžerom za nekoliko dana, tvrdi Stobart, trebao biti imenovan Andre Villas-Boas, poznat kao veliki Modrićev obožavatelj. Portugalski stručnjak je, međutim, prihvatio igračevu želju za odlaskom i već je navodno uključen u potragu za potencijalnim zamjenama za 26-godišnjeg hrvatskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo