MODRIĆ SE NAKLONIO NAJDUGOVJEČNIJEM ČLANU VATRENIH: / Kapetan odao priznanje čovjeku koji je obilježio hr nogomet

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

U nedjelju navečer dobio je posebnu nagradu

3.6.2019.
14:57
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Sedmu godinu zaredom kapetan hrvatske reprezentacije LukaModrić osvojio je Trofej Nogometaš, kao najbolji hrvatski igrač u prošloj sezoni, dok je igrač zagrebačkog Dinama DaniOlmo osvojio dvije nagrade - za najboljeg mladog igrača i najboljeg igrača Prve hrvatske nogometne lige. Posebna nagrada "Dobri duh hrvatskog nogometa" dodijeljena je dugogodišnjem liječniku hrvatske nogometne reprezentacije BorisuNemecu.

Napustio repku

Dugogodišnji liječnik hrvatske nogometne reprezentacije odlučio je krajem ožujka nakon više od 20 godina napustiti svoju ulogu u stožeru hrvatske nogometne reprezentacije, a Modrić je iskoristio ovu priliku kako bi mu odao priznanje što je učinio ovom objavom na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

“Smatram da je sada pravi trenutak za odlazak, koliko god da mi je teško napustiti aktualni stožer na čelu s izbornikom Dalićem nakon svega što smo napravili i doživjeli u Rusiji. U fazi sam života kada trebam posvetiti više vremena obitelji, pa uz puno obveza koje imam u svojoj klinici nije lako pratiti i ritam reprezentacije. Uostalom, bio sam tu 23 godine, vrijeme je za nove snage – a u Hrvatskoj ima dosta sposobnih liječnika”, izjavio je dr. Nemec nakon što je donio odluku o povlačenju.

Brojne uspomene

“U nogometu sam od malih nogu i mogao sam samo sanjati da ću kao liječnik imati priliku toliko toga doživjeti s hrvatskom reprezentacijom. Zauvijek ću pamtiti dvije medalje sa svjetskih prvenstava u Francuskoj i Rusiji, ali i stotine utakmica, pobjeda i poraza, putovanja i druženja te brojne sjajne nogometaše, trenere i kolege s kojima sam radio. To su prijateljstva i uspomene za cijeli život. Zahvalan sam osmorici izbornika s kojima sam radio na više nego korektnoj suradnji, predsjednicima Mikši, Šukeru i pokojnom Vlatku Markoviću i svim nogometašima na povjerenju. Izborniku Daliću i cijeloj reprezentaciji želim puno uspjeha u budućnosti, u meni će uvijek imati velikog navijača. Bila mi je zaista velika čast i privilegija biti dio hrvatske reprezentacije i zato sam uvijek ulagao sve svoje znanje i trud u ovaj posao.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo