ZAJEDNIŠVO IZNAD SVEGA / Modrić proglašen igračem utakmice unatoč odličnom Gvardiolu: Kapetan otkrio koga bi on nagradio

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatski kapetan Luka Modrić je dobio nagradu za igrača utakmice, a unatoč gotovo savršenoj predstavi mladog Joška Gvardiola koji je po mnogima odigrao utakmicu života, FIFA se odlučila dodijeliti Vatrenom maestru drugu nagradu na turniru

2.12.2022.
11:53
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija je izborila plasman u osminu finala Svjetskog prvenstva u Kataru nakon remija protiv Belgije u utakmici s pregršt prilika unatoč tome što je susret završen bez pogodaka.

Image
NE PLANIRAJU STATI /

Japanski izbornik je u svojoj glavi već prekrižio Hrvatsku: 'Naš cilj je četvrtfinale'

Image
NE PLANIRAJU STATI /

Japanski izbornik je u svojoj glavi već prekrižio Hrvatsku: 'Naš cilj je četvrtfinale'

Dalićevi izabranici hrabro su kročili na travnjak stadiona Ahmad bin Ali što ih je na kraju i nagradilo te ćemo zbog toga imati priliku ponovno gledati Vatrene u drugom krugu SP-a protiv Japana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Većina se ne slaže

Hrvatski kapetan Luka Modrić je dobio nagradu za igrača utakmice, a unatoč gotovo savršenoj predstavi mladog Joška Gvardiola koji je po mnogima odigrao utakmicu života, FIFA se odlučila dodijeliti Vatrenom maestru drugu nagradu na turniru.

Nakon što je bio najbolji u blijedoj partiji naših protiv Maroka, sada je nagrađen i nakon Belgije, a zanimljivo je kako je obje nagrade dobio pri rezultatu 0-0. Naša reprezentacija je između te dvije utakmice igrala i utakmicu protiv Kanade gdje je nagrađen Andrej Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Možemo igrati protiv bilo koga'

"Presretni smo što smo u osmini finala. Mislim da smo to zaslužili, pogotovo po igri u zadnje dvije utakmice. Sve smo ostavili na terenu, od prvog do zadnjeg igrača. I stožer i cijela ekipa koja je u Dohi. Svi živimo za ovo i to nam se vratilo. Ostvarili smo naš prvi cilj, prolazak skupine. Sad idemo dalje. Pokazali smo da smo vrhunska ekipa i da možemo igrati protiv bilo koga", rekao je Modrić odmah nakon utakmice i osvrnuo se na tome kome bi on dodijelio nagradu:

"Mislim da je cijela ekipa zaslužila ovaj trofej. Kako smo igrali, kako smo se borili i kako smo ginuli jedan za drugoga, kako smo predstavljali Hrvatsku… Mislim da ovaj trofej zaslužuje bilo koji igrač", otkrio je kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo