Luka Modrić poslao poruku bivšem suigraču!

Najbolji nogometaš velške reprezentacije Gareth Bale je utakmicu protiv Škotske u kvalifikacijama za SP u Brazilu napustio već na poluvremenu, no bit će spreman za Hrvatsku.

23.3.2013.
13:45
VOYO logo

Iako se sumnjalo da je riječ o ozljedi gležnja, to nije slučaj, već je Balea iscrpila bolest. "Ništa mi nije sa gležnjem. Izašao sam zbog želučanog virusa koji sam imao cijelog tjedna. Trebao bih biti ok za utorak. Sjajna pobjeda za momke večeras, nadam se da to možemo prenijeti u sljedeću utakmicu, poručio je Bale putem Twittera. Podsjećamo, Wales je i bez Balea uspio dobiti utakmicu protiv Škotske 2:1, nakon što je gubio 1:0 na poluvremenu, i skočiti na treće mjesto skupine A. Tottenhamov krilni napadač ove je sezone zabio kombinirano 25 golova za klub i reprezentaciju, a hrvatska reprezentacija u utorak gostuje kod Walesa na Swanseajevom Liberty Stadiumu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuo sam se s Baleom, rekao sam mu da se nadam da neće biti tako raspoložen kao u klubu. Pobjedom nad Walesom dobit ćemo dodatnu dimenziju. Plan nam je iz ove dvije utakmice uzeti šest bodova, pola posla smo napravili", kazao je naš reprezentativac Luka Modrić koji je s Baleom dijelio svlačionicu u Tottenhamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo