Modrić poslao jasnu poruku suigračima i navijačima!

Englesko prvenstvo je ušlo u samu završnicu koju će, među ostalim, obilježiti borba Tottenhama i Manchester Cityja za mjesto u Ligi prvaka.

22.4.2011.
20:59
VOYO logo

Nakon što su u srijedu izvukli remi protiv ljutih suparnika iz sjevernog Londona - Arsenala (3:3), nogometaše Tottenhama već u subotu očekuje novi prvoligaški ispit. Na suprotnoj strani terena će stajati West Bromwich Albion, koji je posljednjih mjeseci u velikoj formi.

Otkako je momčad za koji navija i Goran Ivanišević preuzeo Roy Hodgson, Baggiesi su nanizali šest utakmica bez poraza, pobijedili Liverpool i remizirali s Arsenalom, a njihovu seriju je tek prošli vikend zaustavio Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Brom je sada šest bodova iznad zone ispadanje, no Spursi na svom White Hart Laneu sigurno neće imati lagani posao. Svjestan je toga i Luka Modrić koji je bio jedini strijelac za Tottenham u rujnu na gostovanju kod WBA (1:1).

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=n0xJ0ZE4NVimYNk4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"West Brom se bori za ostanak u ligi i trenutno su u odličnoj formi. Promijenili su trenera i otad su poraženi tek jednom. Stvarno su napredovali otkako ih je preuzeo Hodgson i bit će to teška utakmica, kakve su uostalom sve u Premier ligi", naglasio je 25-godišnji Zadranin. "Ovo je nevjerojatno jaka liga, rezultate sve govore. Klubovi s dna ljestvice mogu pobijediti najbolje u ligi i nikad sa sigurnošću ne možeš reći da ćeš nekoga svladati. Moraš se boriti za svaki bod. Zato je ovo najbolja liga na svijetu", nahvalio je Modrić Premiership i uputio jasnu poruku svima kojima je Tottenham u srcu:

"Odsad je za nas svaka utakmica - finale. Moramo pobijediti sve do kraja jer se borimo s Manchester Cityjem za četvrto mjesto, a Liverpool nam je odmah za leđima. Nema mjesta za pogreške! Nadam se da ćemo uspjeti ostvariti naš cilj", zaključio je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104210661006 arti-201104200861006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo