MODRIĆ OTKRIO ČIJI JE OBOŽAVATELJ I GDJE BI MOGAO ZAVRŠITI KARIJERU: / 'Ako ju ne okončam u Realu, mogao bi njegovim stopama'

Image
Foto: AFP

"On je jedan od najboljih igrača u modernom nogometu i šteta je što nije odabrao Hrvatsku", rekao je Luka

21.4.2018.
21:01
AFP
VOYO logo

Luka Modrić dao je intervju SVT Sportu, a sudeći po njegovim izjavama, hrvatski maestro veliki je obožavatelj sjajnog Šveđanina Zlatana Ibrahimovića.

Jedan od najboljih napadača

Zlatan je u ožujku napustio Manchester United i pojačao redove LA Galaxyja za koji je u tri utakmice zabio tri gola, od čega su dva bila pobjedonosna. Duga ozljeda nije uništila taj ubojiti nogometni instinkt u njemu, a Luka Modrić stvarno mu se divi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate, bio je zaista velik igrač u Europi u zadnjih 10-20 godina. Jedan od najboljih napadača, a odlazak u SAD je njegova odluka. Nadam se da će uživati u Los Angelesu. Volio bih da igra što dulje, kako bih mogao uživati u njegovim potezima, ali vidjet ćemo", rekao je Modrić, a onda potpuno iznenadio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dobro bi došao Hrvatskoj'

"Ja sam uvijek govorio da bih volio završiti karijeru u Realu, imamo još dvije godine ugovora i sretan sam. Ali nikad ne znate što se može dogoditi. Ako ne okončam karijeru u Realu, možda se mogu zamisliti u MLS-u!", otkrio je hrvatski veznjak.

Upitan je i kako bi to izgledalo da je Zlatan zaigrao za Hrvatsku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko ne bi volio imati takvog igrača u kadru!? On je jedan od najboljih igrača u modernom nogometu i šteta je što nije odabrao Hrvatsku. Ali znate, tako je kako je, imamo mi sjajnih napadača u reprezentaciji. Iako, sjajno bi nam Ibrahimović došao. To je sigurno", prenosi Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo