nije na svojoj razini / Modrić o svojoj formi: 'Jako se mučim, Rusija i svi dočeci su me potpuno iscrpili'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Iako mu je ispunilo sve snove, Modrić priznaje kako ga je ovo ljeto iscrpilo

28.9.2018.
19:57
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić živi godinu iz snova. 

'Desetka' Vatrenih i Real Madrida nakon četvrte Lige prvaka, nagrade za najboljeg igrača SP-a, Europe te u konačnici i svijeta, početkom ove sezone, kako sam priznaje, osjeća kako je u lošoj formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako se mučim oporaviti se od napora i svih emocija iz Rusije. Nije bilo lako opet krenuti iznova s klubom jer nakon Svjetskog prvenstva i svih emocija koje je donijelo, bio sam posve iscrpljen. Sad se osjećam bolje iz dana u dan, samo mi treba još utakmica da se vratim na razinu. Nije lako..", izjavio je Modrić za Udruženje profesionalnih nogometaša FIFPro

Iako mu je ispunilo sve snove, Modrić priznaje kako ga je ovo ljeto iscrpilo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon finala uslijedili su dočeci, najprije u Zagrebu, potom diljem Hrvatske. Godinama smo žudjeli za velikim rezultatom, imali dobru momčad, dobar osjećaj, nekad bili i blizu da napravimo nešto... i kad smo dospjeli do finala, godinama gomilane emocije su izišle! Imao sam najkraći odmor ikad u profesionalnoj karijeri, svega tri tjedna", kaže Luka. 

Unatoč tomu što je već pokorio svaki izazov koji nogomet na najvišoj razini tvrdi, iz Modrićevih izjava se jasno da iščitati kako je još uvijek 'gladan' uspjeha. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad se moram fokusirati samo na sezonu s Realom, da budemo na razini na kojoj nas očekuju. Meni treba malo vremena da se oporavim, ali sad sam puno bolje", zaključio je trenutno najbolji nogometaš svijeta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo