POZVAO NA OPREZ / Modrić otkrio jedan detalj poslije pobjede: 'Ne pamtim kad sam ovo iskusio'

Image
Foto: Pixsell

"Nisam gledao njihov dvoboj s Walesom, ali sam čuo da su imali dosta šansi, da su mogli lagano dobiti"

18.11.2023.
22:57
Pixsell
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je u 9. kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo Latviju s 2:0, a Luka Modrić je za NOVU TV komentirao susret:

Image
NOVI PROBLEMI /

Zlatko Dalić pozvao nakon utakmice još jednog napadača: 'Ne daj Bože da nešto zapne jer nemam koga uvesti u igru'

Image
NOVI PROBLEMI /

Zlatko Dalić pozvao nakon utakmice još jednog napadača: 'Ne daj Bože da nešto zapne jer nemam koga uvesti u igru'

"Najbitnije je što opet ovisimo sami o sebi. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, ušli smo u nju jako dobro i to vrlo brzo riješili. Poslije je bilo lakše. Teren nije bio idealan, a ne pamtim kad sam igrao po ovako hladnom vremenu. Bilo je jako važno da dobro uđemo, to smo napravili, zabili smo dva gola, mogli još koji…"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Latvija nije ozbiljnije zapucala po golu.

"Nije zato što smo se dobro pripremili. Jako smo dobro trenirali ovaj tjedan, spremali se za utakmicu i vidjelo se na početku kako smo dobro ušli. Rezultat iz Erevana nam je dao dodatan motiv i poticaj. Zato smo tako dobro krenuli, odigrali čvrsto, kompaktno, nismo dopustili protivniku da nam ozbiljnije zaprijeti. Tako trebamo odigrati i u utorak. Sigurno neće biti lagana utakmica. Armenija je pokazala u prvom susretu s nama da ima kvalitetu. Nisam gledao njihov dvoboj s Walesom, ali sam čuo da su imali dosta šansi, da su mogli lagano dobiti. Moramo biti oprezni, dati sve, odigrati pravu utakmicu, pripremiti se kako treba, ekipa koja ne treba ništa može ti stvoriti probleme ako nisi unutra sto posto. Ne sumnjam da mi nećemo biti, znamo što je u igri. Nadam se da će stadion biti pun koliko može biti, sigurno će nam biti velika podrška da proslavimo odlazak na Euro, što smo po kvaliteti zaslužili."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Wales pobijedi Tursku, možemo biti čak i prvi.

"Da, ali ne treba gledati drugu utakmicu. Što god bude tamo, bitno je da mi odradimo naš dio posla. Hoćemo li biti prvi ili drugi nije važno, nego samo da se plasiramo na Euro", kaže Modrić"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo