VATRENI JE TOTALNI HIT / Modrić je trenutno top-tema španjolskih medija. Primijetili su nešto nevjerojatno: 'Samo par igrača to može'

Image
Foto: Profimedia

Modrić je odirao uistinu veliku i važnu utakmicu

22.11.2021.
12:20
Profimedia
VOYO logo

U susretu 14. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je na gostovanju pobijedio Grenadu sa 4-1 preuzevši barem privremeno vrh ljestvice Primere, a jedan od najboljih igrača bio je Luka Modrić.

Kraljevski klub je poveo u 19. minuti golom Marca Asensija, a šest minuta kasnije na 2-0 je povisio Nacho Fernandez, a u akciji kod tog gola sudjelovao je i Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadu domaćinu vratio je Luis Suarez u 34. minuti, no u 56. minuti je Vinicius Junior na asistenciju Luke Modrića doveo goste u prednost od 3-1. Hrvatski kapetan je mogao i sam pucati iz odlične situacije, ali je nesebično dodao do Juniora koji je zabio u praznu mrežu.

U 67. minuti domaćin je ostao s igračem manje nakon što je isključen Konchu, a konačnih 4-1 postavio je Ferland Mendy u 76. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Gospodar nogometa

Modrić je odirao uistinu veliku i važnu utakmicu, a njegovim performansom oduševljena je ugledna španjolska Marca koja mu je posvetila pažnju u nekoliko tekstova.

U komentaru utakmice stoji ovaj opis: "Luka Modrić je bio spektakularan. Treći gol Real Madrida bio je remek-djelo upravo zbog njegove varke i preciznosti. Modrić donosi najbolju verziju Reala".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, u izvještaju utakmice također su se naklonili Modriću. "Modrić je Viniciusu poklonio gol koji je trebao on sam zabiti. Luka je gospodar nogometa i velika je to čast za Brazilca".

Image
Foto: Profimedia

'Luksuz je gledati ga'

Zatim, čitav su članak napisali samo o trećem golu Reala, a u njemu ističu Viniciusovu i Modrićevu briljantnost. "Modrić je asistencijom za pogodak prikazao kontru za udžbenike. Dodavanje pred golom, i to kada su svi očekivali da će zabiti, prikazao je svoj neiscrpan arsenal vrhunskih poteza i nogometnu viziju kakvu posjeduje još samo par nogometaša. Umjesto da zabije gol, Modrić ga poklanja Viniciusu. Modrić je time dokazao, po tko zna koji put, da više voli asistirati nego zabiti", stoji u članku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tekstu koji ocjenjuje igrače Reala, za Modrića je Marca navela sljedeće: "Vratio se u Real s euforijom jer se s Hrvatskom plasirao na SP. Igrao je opušteno i lagano i takav je bio otrov za Granadu. Čim nema loptu neko vrijeme, kod Reala raste osjećaj nelagode. Najbolja akcija utakmice, gol kojim je Real poveo 3:1 i riješio meč, njegova je zasluga. Kada Modrić navuče kaput i uzjaše s Kroosom, taj duo je nezaustavljiv. Luksuz je gledati ga kako igra."

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo