MODRIĆ JE NA PROŠLOJ UTAKMICI BIO U OSVETNIČKOJ MISIJI? / Španjolci razvili suludu teoriju oko Lukina efektnog pogotka

Image
Foto: Profimedia

Bio mu je to rekordni pet gol ove sezone u Realu i ukupno stoti u karijeri

9.1.2020.
12:01
Profimedia
VOYO logo

Kapetan hrvatske reprezentacije, Luka Modrić, briljirao je protiv Valencije u Superkupu u 3:1 pobjedi Real Madrida. Modrić se upisao među strijelce, a zabio je vrlo efektan pogodak, možda i jedan od najljepših u karijeri.

Hrvatski je veznjak dobio loptu u kaznenom prostoru i umjesto da je išao u dribling, da je dao povratnu loptu ili potražio zgodniju poziciju za šut, Modrić je opalio vanjskom i pogodio u daljnji kut gola. Bio mu je to rekordni pet gol ove sezone u Realu i ukupno stoti u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://streamable.com/ra2ti

Zabrana bivšeg trenera

Međutim, španjolski su mediji našli vrlo zanimljiv detalj vezan za taj Modrićev gol. Naime, Modriću ovo nije prvi gol vanjskim dijelom stopala, već ih je znao zabijati, ali ovaj je do sada najljepši i Španjolci su se prisjetili vremena kada mu je bivši trener Rafa Benitez, branio korištenje vanjskog dijela stopala. Benitez, koji je vodio Real od ljeta 2015. godine do početka sljedeće godine, nije dozvoljavao Modriću čak niti da vanjskom vodi i kontrolira loptu, a kamoli da puca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojni su se španjolski mediji sada prisjetili ovog detalja i spočitnuli Benitezu ovu zabranu, odnosno, pišu kako mu se Modrić ovime osvetio. Da, teorija je malo suluda, ali je ne naki način i simpatična.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo