'Modrić je budala! Očito nije ništa naučio!'

Neimenovani je izvor iz Tottenhama za Goal.com potvrdio da je klub spreman zadržati hrvatskog reprezentativca Luku Modrića u klubu, pa makar i cijelu sezonu proveo u rezervnoj momčadi.

23.7.2012.
16:05
VOYO logo

Nakon što se nije ukrcao na avion za Sjedinenje Američke Države gdje će se Tottenham pripremati za novu sezonu, te odbio trenirati u trening-centru Spursa, Luka Modrić navukao je na sebe veliki gnjev svih u klubu, prije svega predsjednika kluba Daniela Levyja, koji je navodno spreman zagorčati život našem najboljeg igraču. Naime, Levy je, prema riječima neimenovanog izvora iz londonske momčadi, spreman zadržati Modrića u momčadi i protiv njegove volje, ukoliko nijedan od klubova ne ponudi traženih 40 milijuna funti.

"Modrić očito nije ništa naučio prošloga ljeta! Budala je što je ponovno ušao u otvoreni rat s Levyjem. Klub sluša ponude drugih klubova, ali njegova se cijena neće više spuštati", rekao je neimenovani izvor za Goal.com. Zasad prema nekim izvorima pet milijuna funti dijeli Tottenham i Real Madrid od dogovora, a prema pisanju britanskih medija, transfer se neće tako brzo realizirati. Naime, nijednom se od spomenuta dva kluba ne žuri, te svaki od njih igra svoju igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svemu tome Modrić je najveća žrtva koja, kao i prošloga ljeta, neće bistre glave proći klupske pripreme, bilo Tottenhamove ili Realove, te će novu sezonu dočekati 'hrđav'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo