MODRIĆ IDE PO NOVO PRIZNANJE U ITALIJU? / Madriđani pojasnili koja će točno biti njegova uloga na Fifinoj gali

Image
Foto: AFP

Nakon što je Marca objavila da će biti u momčadi sezone stigla je reakcije iz kluba

22.9.2019.
9:28
AFP
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije LukaModrić u ponedjeljak će otputovati iz Madrida u Milano na svečanost tijekom koje će svjetska nogometna federacija FIFA dodijeliti nagrade najboljim nogometašima u prošloj sezoni.

Image
ČINI SE DA ĆEMO OPET GLEDATI OVAJ PRIZOR: /

Marca objavila veliku vijest za Luku Modrića

Image
ČINI SE DA ĆEMO OPET GLEDATI OVAJ PRIZOR: /

Marca objavila veliku vijest za Luku Modrića

Vezni 34-godišnji igrač Real Madrida jedan je od kandidata za ulazak u najboljih 11 igrača protekle sezone. Modrić je dosad četiri puta bio izabran u najbolju momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne zna se ništa o tome tko će dobiti nagrade niti hoće li on biti izabran u najboljih jedanaest. Luka Modrić ondje putuje kao kandidat te kao posljednji dobitnik nagrade za najboljeg nogometaša, zbog čega će uručiti nagradu ovogodišnjem dobitniku“, rekao je u subotu dužnosnik Real Madrida za Hinu.

Traži se nasljenidk

Modrić je prošle godine osvojio priznanje „The Best“, nagradu za najboljeg nogometaša svijeta u organizaciji FIFA-e i međunarodnog udruženja profesionalnih nogometaša (FIFPro). Prethodno je s Hrvatskom stigao do finala Svjetskog prvenstva u Rusiji gdje je bio proglašen najboljim igračem natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Real Madrid and Croatia midfielder Luka Modric speaks after winning the trophy for the Best FIFA Men's Player of 2018 Award during The Best FIFA Football Awards ceremony, on September 24, 2018 in London. / AFP PHOTO / Ben STANSALL

Ovogodišnji kandidati za tu nagradu su napadači CristianoRonaldo i LionelMessi te branič Virgil Van Dijk.

Modrić, koji zbog ozljede aduktora desne noge nije otputovao s Real Madridom na nedjeljno gostovanje u Sevillu, u ponedjeljak će s ekspedicijom kluba poletjeti prema Milanu. Dužnosnik nije rekao tko će sve iz Real Madrida otputovati na svečanost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportske novine Marca sa sjedištem u Madridu u petak su bile izvijestile kako će trojica igrača Real Madrida biti izabrana u najboljih 11 za prošlu sezonu – Luka Modrić, stoper Sergio Ramos te ofenzivni Eden Hazard koji je prošle sezone kao igrač Chelsea osvojio Europsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo