MODRIĆ I ELITNO DRUŠTVO BIT ĆE ODUŠEVLJENI: / Ballon d'Or otkazan, ali FIFA ima više opcija za dodjelu nagrada najboljima

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Magazin France Football odlučio je za ovu godinu otkazati dodjelu svoje prestižne nagrade Zlatna lopta

30.7.2020.
12:45
Profimedia
VOYO logo

Iako je pandemija Covid-19 poremetila nogometnu sezonu, u Međunarodnoj nogometnoj federaciji (FIFA) razmišljaju o više opcija za dodjelu godišnjih nagrada za 2020.

Odgođena je svečanost dodjele FIFA-inih nagrada "Best" koja je trebala biti održana u rujnu u Milanu, ali krovna nogometa organizacija i dalje razmišlja o mogućnostima podjele priznanja na neki drugi način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Magazin France Football odlučio je za ovu godinu otkazati dodjelu svoje prestižne nagrade Zlatna lopta, što je posebno zaboljelo Bayernova predsjednika Karl-Heinza Rummeniggea, jer je vidio priliku za svog igrača, Poljaka Roberta Lewnadowskog, da se nađe u uskom krugu favorita.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Eden Hazard, Marcelo Vieira Júnior, Sergio Ramos and Luca Modric The Best FIFA Football Awards, Milan, Italy - 23 Sep 2019,Image: 472865246, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Europski nogometni savez (UEFA) neće odustati od dodjele svojih prizanja najboljima u natjecanjima pod njihovom ingerencijom, a podjela će biti upriličena u listopadu, tijekom ždrijeba skupina Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nominirani igrači bit će poznati krajem kolovoza, po završetku nastavka prekinutih natjecanja u Ligi prvaka i Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo