MODRIĆ I EKIPA CIJELU SEZONU NEĆE SMJETI NA SVOJ STAION: / Real Madrid do daljnjeg igra utakmice na pomoćnom terenu

Image
Foto: Profimedia

Kako se sve utakmice Lige prvaka igraju bez gledatelja, u "Kraljevskom klubu" su procijenili da im je isplativije igrati na zamjenskom stadionu

6.10.2020.
16:38
Profimedia
VOYO logo

Nogometni gigant Real Madrid ovu će sezonu domaće utakmice Lige prvaka igrati na stadionu Alfredo Di Stefano u klupskom trening centru jer se mitski Santiago Bernabeu renovira, priopćila je UEFA.

Stadion Alfredo Di Stefano ima kapacitet od 6000 mjesta i Real od lipnja na njemu igra utakmice Primere. Kako se sve utakmice Lige prvaka igraju bez gledatelja, u "Kraljevskom klubu" su procijenili da im je isplativije igrati na zamjenskom stadionu, dok se u međuvremenu Bernabeu renovira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Marcelo Vieira, Luka Modric, Sergio Ramos and Eden Hazard of Real Madrid during the match Real Madrid v Osasuna, of LaLiga 2019/2020 season, date 6. Santiago Bernabéu Stadium. Madrid, Spain, 25 Sep 2019.,Image: 473274405, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no

No, iz Rela su priopćili da je moguć povratak na Bernabeu u nokaut-fazi Lige prvaka ili ako se u međuvremenu vrate gledatelji na stadione.

Zamjenski stadion je UEFA-i prijavio i ukrajinski Šahtar iz Donjecka koji utakmice u svom gradu i stadionu zbog ratne situacije ne igra od veljače 2014. godine. Zbog toga će sve utakmice Lige prvaka igrati na Olimpijskom stadionu u Kijevu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo