MODRIĆ I DRUŠTVO KIKSALI, ZIDANE POLUDIO NAKON SUSRETA: / Trener Reala zagrmio - 'Ovo nije bila nogometna utakmica'

Image
Foto: Profimedia

Real u teškim vremenskim uvjetima nije uspio izvući više od remija

10.1.2021.
9:19
Profimedia
VOYO logo

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 18. kola španjolske Primere Real Madrid je u gostima kod predzadnje Osasune odigrao 0-0. Hrvatski kapetan Luka Modrić za Real je odigrao 75 minuta, a napadač Osasune Ante Budimir ušao je u igru u 78. minuti.

Real u teškim vremenskim uvjetima nije uspio izvući više od remija, a trener Zinedine Zidane tvrdi da se ova utakmica nije trebala niti odigrati. Naime, teren u Pamploni bio je u veoma lošem stanju zbog jakog snježnog nevremena koje hara već danima u Španjolskoj i zbog kojeg je let iz Madrida za Pamplonu dan uoči utakmice kasnio i više od četiri sata, odnosno toliko su igrači Reala morali čekati za polijetanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Real Madrid coach Zinedine Zidane during the La Liga match between Real Madrid and Atletico de Madrid played at Alfredo Di Stefano Stadium on December 12, 2020 in Madrid, Spain.,Image: 575527638, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no

'Nije se trebalo igrati'

"Nismo se dobro ponijeli u ovom susretu. Napravili smo sve što smo mogli na terenu. Ovo nije bila nogometna utakmica. To je ono što osjećamo nakon ovakvih 90 minuta. Ne znamo kako će se oporaviti. Ovo nije bila nogometna utakmica. Trebala je biti odgođena", rekao je Zidane i onda naglasio.

"Ovo nije bila nogometna utakmica. Sada je već u prošlosti. Mogu se samo žaliti na uvjete na terenu, kojih nije bilo. Ponavljam se, ali tako je, kako je", rekao je Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo