RASTE NEZADOVOLJSTVO / Modrić dobiva sve manje minuta, Ancelotti dao zabrinjavajuću izjavu: 'Mogli bi igrati malo manje...'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski kapetan odbio je saudijske milijune kako bi ostao boriti se za poziciju u Realu

20.8.2023.
13:54
Profimedia
VOYO logo

Jude Bellibham, ovoljetno pojačanje madridskog Reala, bio je najzaslužniji za pobjedu madridskog kluba na gostovanju kod Almerije, jer je u slavlju 3-1 postigao prva dva pogotka i bio dodavač kod trećeg.

Image
JEDNA OPCIJA MANJE /

Ništa od Livakovića u Sevilli: Španjolski prvoligaš besplatno doveo vratara iz Bundeslige

Image
JEDNA OPCIJA MANJE /

Ništa od Livakovića u Sevilli: Španjolski prvoligaš besplatno doveo vratara iz Bundeslige

Luka Modrić nije bio u početnoj postavi Reala, a ušao je u 72. minuti zamijenivši Rodryga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je ovom pobjedom postao druga momčad s maksimalnim učinkom u prva dva kola, a zbog bolje gol-razlike je potisnuo Valenciju na drugo mjesto. Almeria je bez bodova i s gol-razlikom 1-5 ostala na samom dnu ljestvice.

Nakon utakmice trener Reala Carlo Ancelotti govorio je o Modriću i Toniju Kroosu koji je ovoga puta bio u početnoj postavi zbog ozljede Eduarda Camavinge, dok je u prvom kolu također kao i Modrić ušao s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić i Kroos odigrali su kao i svaki put. Kroos je bio dobar s loptom, kao i Luka kada je ušao. Lijepo je kontrolirao igru. Njihova će uloga ove sezone biti jednaka kao i prije mogli bi igrati malo manje minuta, ne znam", izjavio je Ancelotti.

Modrić nije zadovoljan što ulazi s klupe?

Podsjetimo, konkurenciju Modriću i Kroosu čine Bellingham, Camavinga, Aurelien Tchouameni, Federico Valverde, Dani Ceballos i Arda Guler. Svi su mlađi od hrvatsko-njemačke kombinacije u sredini terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka Modrić je jako uzrujan zbog trenutne situacije. Nije zadovoljan što na početku ove sezone mora prihvatiti ulogu igrača koji ulazi s klupe. To nema nikakve veze s onime što je zamišljao prije nego je potpisao ugovor s Realom na još godinu dana. Posebno s obzirom na to da je odbio sirenski zov milijuna iz Saudijske Arabije da bi potpisao s Realom", objavili su španjolski mediji prije nekoliko dana.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo