Procurio Realov 'pakleni' plan za Modrića i Özila

Prema riječima neimenovanog izvora sa Santiago Bernabeua, nogometnog travnjaka madridskog Reala, Luka Modrić će svojim dolaskom probuditi ili iz momčadi izbaciti Nijemca Mesuta Özila.

25.8.2012.
19:12
VOYO logo

"Özil je svjetska klasa, ali mu jako nedostaje konstantnosti. Na treninzima je sjajan, ali kada dođu velike utakmice u potpunosti nestaje. Utakmica protiv Barcelone u četvrtak (poraz 3:2) bila je najbolji pokazatelj toga. Osim toga, Özil je vrlo često ozlijeđen što govori i podatak da je od preko 70 utakmica za Real završio njih tek 17", rekao je neimenovani izvor iz kluba.

"Dolaskom Modrića Özil će dobiti prijeko potrebnu konkurenciju u momčadi. Özil mora nastaviti razvijati se kao igrač, a u tome će mu Modrić pomoći. Prošle sezone mu je Mourinho htio nametnuti Kaku, ali se Brazilac ubrzo ozlijedio. Cilj je postići isto što i s Karimom Benzemom i Gonzalom Higuainom, žestoku konkurenciju u kojoj jedan drugog čine boljim", tvrdi izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako Özil želi ostati dijelom madridske momčadi morat će napredovati. Modrić je čista desetka u momčadi i on bi bio jedina zamjena za Nijemca, osim kada bi Xabiju Alonsu bio potreban odmor", zaključio je isti izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo