MODRI OTPUTOVALI NA NOGE SPARTAKU: / 'Bit će čudno igrati pred praznim tribinama, to je nenogometna atmosfera'

Image
Foto: PIXSELL

Bjelica i društvo otišli su u Slovačku napraviti još jedan korak ka europskom proljeću

24.10.2018.
11:23
PIXSELL
VOYO logo

Momčad Dinama otputovala je u Trnavu gdje ju očekuje susret protiv domaćeg Spartaka u četvrtom kolu Europa lige. Na put su otišli i Mario Šitum i Nikola Moro koji su se oporavili od ozljeda, a nema Leovca, Majera, Dilavera i Theophillea.

"Dilaver ima slomljeno rebro, Majer i Leovac nisu tu. Ostali su spremni. Idu s nama Šitum i Moro, i to je to. Spartak možda nema individualnu kvalitetu kao Fenerbahče i Anderlecht, ali ima jako dobru momčadsku igru. Sigurno će biti teško, ali ne i nepremostivo. Mi smo fokusirani sad samo na taj susret, ne na to što nam to može donijeti. Idemo tamo pobjedničkim gardom", dodao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atmosfera zabrinjava

Slovačka momčad zbog kazne morat će nastupiti pred praznim tribinama, a Dinamovi igrači zbog toga nisu presretni jer se radi o nenogometnoj atmosferi u kojoj nije lako dati najbolje od sebe pa očekuju težak susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će čudno igrati pred praznim tribinama, to je nenogometna atmosfera. Ali što je, tu je. Motivacije nam ne manjka. Ne treba imati alibije, znamo po što idemo. Imamo dobru priliku, imamo dobru momčad i očekujemo bodove. Ima dosta utakmica, ali imamo veliku šansu", rekao je Mario Šitum uoči polaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo