MODRI ĆE IMATI GROMOGLASNU PODRŠKU BOYSA NA ETIHADU: / Dinamo objavio koliko je točno prodano ulaznica za City

Image

Oni koji bi željeli na Etihad, a nisu osigurali ulaznice za gostujući sektor moći će biti na tribinama s domaćim navijačima

30.9.2019.
10:15
VOYO logo

Nakon visoke 4:0 pobjede nad Atalantom u prvom kolu Lige prvaka nogometaši Dinama u ponedjeljaka putuju u Englesku gdje ih dan kasnije očekuje utakmica s jednim od najvećih favorita za naslov Manchester City. S prvom momčad na Otok putuju i juniori pred kojima je također 2. kolo Lige prvaka mladih, protiv vršnjaka iz Manchestera.

Nema više ulaznica

Dva dana prije utakmice završila je prodaja ulaznica. Iz Maksimira su objavili kako je za gostujući navijački sektor Etihada prodano ukupno 1230 ulaznica. Obavijestili su i sve koji namjeravaju na Etihadu podržati Modre, a nisu kupili ulaznice da u Manchesteru neće biti prodaje istih za gostujući navijački sektor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

A Manchester City fan shows his support in the stands during the Premier League match at the Etihad Stadium, Manchester., Image: 431290281, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association, Martin Rickett

U posljednjoj utakmici prije Dinama Manchester City pobijedio je na gostovanju Everton sa 3-1 u susretu sedmog kola engleskog prvenstva.

Građani su u prvih šest kola ove sezone zabili 24 gola, što je najbolji učinak nakon 1955. godine kada je Wolverhampton u prvih šest utakmica zabio 25 pogodaka. Sjajnu napadačku formu momčad Pepa Guardiole je nastavila i na Goodison Parku s nova tri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo