MODRI BROJ JEDAN ISKORISTIO JE POBJEDU ZA OBRAČUN S HEJTERIMA: / 'Neka sada promisle o onome što su pričali...'

Image
Foto: Screenshot

Jedinica modrih nije mogla sakriti veselje nakon povijesne pobjede

21.2.2019.
22:42
Screenshot
VOYO logo

Dinamo je u uzvratnom susretu 16-ine finala pobijedio Viktoriju iz Plzena sa 3-0 i tako nadoknadio poraz od 1-2 iz prve utakmice. Vratar Dinama Dominik Livaković nakon pobjede bio je očekivano dobro raspoložen.

"Ovo je još jedna noć koju ću pamtiti cijelog života. Bili smo savršeni i zasluženo slavili. Također, kad nas navijači ovako nose, sve je lakše i moguće je daleko otići. Nadam se da će nas ovako bodriti i u prvenstvu", poručuje Livaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svejedno mu je tko dođe

"Pročitali smo jednu njihovu izjavu kako nam obrana nije dobra. Nadam se da će sada promijeniti mišljenje, iako više nije ni važno. Izgledali smo nadmoćno, igrali srcem i da je trebalo razbiti glavu, tako bi i bilo. Toliko smo bili nabrijani. Mi smo Dinamo i uvijek idemo na glavu. Sada ćemo malo uživati i onda se već spremamo za nove utakmice", rekao je vratar Dinama pa otkrio želje:

"Ni prvi put nisam imao nikakve želje. S ovim navijačima koji nas nose možemo ovdje sa svima. Tu su Napoli, Arsenal, Chelsea, Eintracht... Sigurno da ima boljih ekipa, ali samo neka dođu", zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo