MNOGI OVAJ DETALJ NISU PRIMIJETILI: / Jeste li skužili što je zvijezda Villarreala napravila nakon jednog poteza Livakovića?

Image

Nagađa se da bi iz Dinama mogli otići neki važni igrači

16.4.2021.
10:05
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama nisu uspjeli prirediti novo iznenađenje. Nakon domaćeg poraza 0-1, "Modri" su u uzvratnom susretu četvrtfinala Europske lige poraženi na gostovanju kod Villarreala s 1-2 ostavši bez plasmana u polufinale

Image
OMILJENI NOGOMETAŠ PONOVNO NA SCENI: /

'Ovaj Dinamo ima mu*a, dečki su barabe poput nas 2001./2002. Svaka čast svima'

Image
OMILJENI NOGOMETAŠ PONOVNO NA SCENI: /

'Ovaj Dinamo ima mu*a, dečki su barabe poput nas 2001./2002. Svaka čast svima'

Golove za Žutu podmornicu zabili su Paco Alcacer (36) i Gerard Moreno (43), dok je gol za Dinamo postigao Mislav Oršić (75).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, Modri se nisu uspjeli probiti među četiri najbolje momčadi Europske lige. Međutim, već je plasman u četvrtfinale Europske lige najveći uspjeh u posljednjih više od pola stoljeća.

"Nismo uspjeli u našem pokušaju da prođemo dalje. Večeras smo stoga tužni, ali već sutra ćemo biti apsolutno ponosni na ono što je naša momčad napravila. Ja sam ponosan na njih zbog borbe i želje koju su koje su pokazali večeras. Niti jedan od njih se nije štedio", izjavio je Krznar na konferenciji za medije nakon poraza od 1-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

08.04.2021., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Europska liga, cetvrtfinale, GNK Dinamo - Villarreal CF.Gerard Moreno , Dominik Livakovic Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Čestitao mu

"No nismo podbacili, pobijedio nas je bolji protivnik. Ponosan sam na put u Europi kojeg smo odradili ove godine. Vjerujemo i nadamo se da iduće sezone možemo pružiti slične igre ili u ovom natjecanju ili Ligi prvaka. Vjerujem da možemo i iduće sezone ponoviti nešto slično", napomenuo je.

Mediji su ranije nagađali da bi iz Dinama mogli otići neki važni igrači poput MislavaOršića ili vratara DominikaLivakovića kojem je najbolji Villarrealov strijelac GerardMoreno došao čestitati nakon udarca kojeg mu je obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je o tome govoriti danas, ali vjerujemo da možemo zadržati ovu momčad na okupu. Iz godine u godinu napredujemo, korak po korak smo sve bolji", istaknuo je Krznar.

"No Dinamo sad mora završiti svoj zadatak i osvojiti hrvatsko prvenstvo. Igrači trebaju zaboraviti na europska prvenstva reprezentacija koja su uskoro pred njima", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za povijest

U međuvremenu, Modri su na službenoj stanici kluba podsjetili i na neke rekorde njihovih igrača. Tako ističu da je ArijanAdemi sa 84 je nastupa na vrhu povijesne klupske ljestvice igrača s najviše odigranih utakmica u europskim natjecanjima.

Nadalje, DominikLivaković s 44 je nastupa na vrhu povijesne ljestvice vratara s najviše odigranih utakmica u europskim natjecanjima pri čemu je upravo ove večeri preskočio DraženaLadića koji se zaustavio na 43. Za kraj, MislavOršić najbolji je Dinamov strijelac u povijesti europskih klupskih natjecanja, a svoju je zalihu povećao i ove večeri pri čemu je broj pogodaka povisio na 18.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo