MNOGI NEĆE BITI ZADOVOLJNI OVIM ODGOVOROM, PA MOŽDA I MODRIĆ: / Zidana pitali koja mu je generacija Reala najbolja, evo odgovora

Image
Foto: Profimedia

Odgovor je bio suviše diplomatski i možda je Zidane malo razočarao

23.2.2021.
20:51
Profimedia
VOYO logo

Dan uoči utakmice osmine finala Lige prvaka između Real Madrida i Atalante, trener španjolske momčadi, Zinedine Zidane, najavio je susret i otkrio ponešto zanimljivih informacija.

Prvo je govorio o Atalantinu treneru Gasperiniju, koji je bio trener mladih selekcija Juventusa u vrijeme kada je Zidane igrao za talijanskog diva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Srećom da ja ne igram sutra. Kad sam bio u Juventusu bio je trener mladih sekcija Juvea. Napravio je sjajan posao s Atalantom. Baš ga volim kao trenera", rekao je Zidane.

Otkrio je i da neće u srijedu protiv Talijana igrati na remi, već da ide po pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Real Madrid head coach Zinedine Zidane during the La Liga match between Real Madrid and Valencia CF played at Alfredo Di Stefano Stadium on February 14, 2021 in Madrid, Spain.,Image: 591325548, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no

Koja je generacija bolja?

"Ne želim neriješen rezultat. Idemo na pobjedu. Bez obzira na igrače koje imam na raspolaganju, Real je ekipa koja uvijek mora ići na pobjedu, neovisno o protivniku. Želimo finale Lige prvaka, ali znamo da je svaka utakmica odsad finale. Želim da moji igrači sutra odigraju kao što igraju u posljednje vrijeme u La Ligi. U dobroj smo formi i jedva čekamo utakmicu", izjavio je.

Zatim su ga novinari upitali što misli koji je vezni red bolji, onaj u kojem je on igrao ili ovaj danas koji čine Luka Modrić, Toni Kroos i Casemiro. Odgovor je bio suviše diplomatski i možda je Zidane malo razočarao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaka era ima svoje igrače, a ja sam presretan što imam ove momke. Fantastični su nogometaši. Ne samo njih trojica, nego svi", veli Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo