MLADI VATRENI NAJAVILI OKRŠAJ S FAVORIZIRANIM PORTUGALOM: / Upozoravaju na jednog igrača - 'Igrao sam protiv njega, moram biti koncentriran'

Image

Nakon Portugala u četvrtak, Hrvatska će u nedjelju u 2. kolu igrati protiv Švicarske

23.3.2021.
14:55
VOYO logo

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija smještena je u Portorožu gdje se priprema za nastup na Europskom prvenstvu, a prvi suparnik u skupini D bit će joj Portugal u četvrtak u Koperu.

Pouzdani stoper Spezije Martin Erlić i standardni veznjak hrvatskog prvaka Dinama Lovro Majer izrazili su zadovoljstvo smještajem u Portorožu te s optimizmom očekuju početak natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Portugalski igrači su tehnički jako dobro potkovani i jako su brzi tako da moramo biti oprezni. Kao stoper sam već imao priliku igrati protiv Rafaela Leaoa, tako da znam da trebam biti koncentriran dok ga čuvam i onda neće biti problema. Moramo biti koncentirani svih 90 minuta, jer je prva utakmica najvažnija. Sve ovisi o tome kako se krene u turnir", izjavio je Erlić.

Majer je igrao i na prošlom EP za igrače do 21 godine 2019. kada je Hrvatska u konkurenciji s Rumunjskom, Francuskom i Engleskom u San Marinu ostala posljednja u skupini sa samo jednim osvojenim bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Josip Regovic/PIXSELL

"Prošla generacija je, što se igračkog dijela tiče, individualno bila kvalitetnija, ali u ovoj reprezentaciji vlada bolja timska atmosfera tako da možemo ostvariti bolji rezultat. Portugalci imaju kvalitetne igrače i odlična su ekipa, baš kao i Englezi i Švicarci, ali i mi smo dobra ekipa i možemo pobijediti svakoga", optimističan je Majer.

Nakon Portugala u četvrtak, Hrvatska će u nedjelju u 2. kolu igrati protiv Švicarske, dok će u posljednjem kolu u srijedu 31. ožujka za suparnika imati Englesku. Prve dvije reprezentacije iz svake skupine izborit će prolazak u četvrtfinale koji će se igrati krajem svibnja i početkom lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo