KAKO JE TO MOGUĆE? / Vrlo bizarna situacija. Veliki talent Juventusa netragom je nestao. Nitko ne zna gdje se nalazi jedna od većih zvijezda Mina Raiole

Image

Stigao je u Italiju fizički nespreman i s nekoliko kilograma viška, pa ga je Juventus proslijedio u Sampdoriju

21.10.2021.
17:10
VOYO logo

Na samom zalasku prijelaznog roka ovoga ljeta Juventus je uspio dovesti jednog od najvećih talenata nizozemskog nogometa, Mohameda Ihatterana iz PSV-a. Mladi veznjak stigao je za 1.9 milijuna eura, a u klub ga je doveo slavni agent Mino Raiola.

Međutim, Ihatteran je u Italiju stigao fizički nespreman i s nekoliko kilograma viška, pa ga je Juventus proslijedio u Sampdoriju na posudbu kako bi se tamo doveo u red i malo iskalio za neku buduću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

No, u Sampdoriji se Nizozemac nije naigrao, točnije nije odigrao niti minute i do sada je trenirao prema posebnom programu kako bi se pripremio za utakmice u listopadu. U tome je, navodno i uspio i ovoga tjedna trebao je debitirati, ali stvorio se novi problem. Naime, nitko ne zna gdje se Ihatteran nalazi.

"Ne znamo gdje je on sada. Otišao je u trenutku kada je napokon skinuo pet kilograma viška koje je imao po dolasku u klub. On bi ovaj tjedan sigurno igrao protiv Cagliarija i Spezije", podijelio je ovu bizarnost s medijima Sampdorijin trener Roberto D'Aversa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo