MLADI ŠPANJOLAC ODLUČIO SE NA VRLO HRABAR POTEZ: / Odabrao engleskog drugoligaša umjesto Real Madrida

Image
Foto: Screenshot

Wolverhampton će Valenciji platiti odštetu od oko dva milijuna eura

3.1.2018.
13:45
Screenshot
VOYO logo

Rafa Mir donedavno je bio igrač Valencije, a njegov novi klub biti će engleski drugoligaš Wolverhampton. Ovo i ne bi bila neka velika vijest da za usluge 20-godišnjeg Mira nije bio zainteresiran veliki Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolvesi su trenutno vodeća momčad Championshipa, imaju 12 bodova više od drugoplasiranog Derbya i lako bi ih od iduće sezone mogli gledati u Premier ligi. Očito je Mir shvatio kako bi u engleskom drugoligašu mogao bolje napredovati i dobivati više prilika nego u španjolskom velikanu.

Real ga je navodno pokušavao dovesti proteklih osam mjeseci, ali igrao bi za rezervnu momčad i dobivao mrvice u prvom sastavu Kraljeva, dok će u Wolverhamptonu imati mjesto u prvih 11 i igrati nogomet na visokoj razini kakav druga liga engleske i nudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolverhampton će Valenciji platiti odštetu od oko dva milijuna eura, a igrač će potpisati ugovor na četiri godine. Napadač je u karijeri igrao za omladinske ekipe Barcelone i Murcije, a član Valencije postao je 2012. godine. Za prvu momčad Šišmiša odigrao je dvije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo