JUNIORI /

Mladi dinamovci upisali poraz protiv Bayerna: Rimac ublažio gol razliku

Image
Foto: Profimedia

U posljednjim trenucima susreta Dinamo je ublažio poraz golom Lea Rimca

17.9.2024.
18:47
Profimedia
VOYO logo

Na otvaranju juniorske Lige prvaka, nogometaši Dinama izgubili su u Munchenu od Bayerna s 1-2.

Image
POTPUNI RASPAD /

Futsal Vatreni doživjeli težak poraz na SP-u: Brazilci zabili čak osam golova

Image
POTPUNI RASPAD /

Futsal Vatreni doživjeli težak poraz na SP-u: Brazilci zabili čak osam golova

Bavarci su poveli u 55. minuti sjajnim golom Adama Aznoua. Bayernov kapetan je pucao sa 20-tak metara praktički iz "mrtvog kuta" iznenadivši vratara Antonija Rajića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo četiri minute kasnije bilo je 2-0. Noel Nkili je pucao s ruba kaznenog prostora, lopta je nekoga pogodila odbivši se do Jussefa Nasrawea koji je s pet metara zabio za 2-0.

U posljednjim trenucima susreta Dinamo je ublažio poraz golom Lea Rimca. Tin Miljak je ubacio, Magnus Dalpiaz je loše reagirao, a Rimac na gol liniji potvrdio pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od seniora koji igraju osam utakmica, mladu momčad Plavih očekuje još pet susreta. U drugom kolu, 2. listopada kod kuće će igrati protiv Monaca, potom slijede gostovanja u Salzburgu (23. listopada) i Bratislavi kod Slovana (5. studenog), te domaći ogledi protiv Borussije Dortmund (27. studenog) i Celtica (10. prosinca).

U skupini juniorske LP nastupa 36 klubova, a 22 najbolje momčadi izborit će plasman u drugi krug natjecanja gdje će im se pridružiti 10 klubova iz "Puta prvaka".

U tom dijelu ždrijeba nalazi se zagrebačka Lokomotoba koja se uključuje u 2. kolu, a igrat će protiv Dinama iz Minska ili Pjunika iz Erevana. Lokomotiva bi trebala biti domaćin u prvoj utakmici koja će se igrati u Zagrebu 23. listopada, dok je uzvrat zakazan za 6. studenoga.

U slučaju prolaska, u 3. kolo, Lokomotiva bi igrala protiv pobjednika susreta IMT Beograd - Farul Constanta. Te utakmice igrale bi se 27. studenoga i 11. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 16-ini finala igrat će 22 kluba iz skupine, te 10 klubova iz "Champions Patha".

Prvih šest momčadi iz lige će u 16-ini finala igrati protiv ekipa koje su završile od 17. do 22. mjesta, dok će se pobjednici Puta prvaka natjecati protiv momčadi rangiranih od 7. do 16. mjesta. Nokaut faza igra se u na jednu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo