MLADI DINAMOVAC IZAZVAO SKANDAL U SLOVENIJI: / Izgubio je živce i izvrijeđao ih pa završio na naslovnici: 'Nisam to smio reći'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dinamov igrač zaslužan je za incident o kojem danas pišu gotovo svi slovenski mediji

20.9.2019.
15:22
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Na utakmici osmine finala Kupa Slovenije, Olimpija iz Ljubljane dočekala je Rudar, što je trebala bili laka utakmica, ali doživjeli su šok u 79. minuti kada je gostujući veznjak Damjan Trifković postigao pogodak. Tu su igrači Olimpije malo izgubili živce i nastao je kaos. Prvo su ostali bez igrača zbog isključenja u 86. minuti, a zatim je i dinamovac na posudbi u Olimpiji, Luka Menalo također poslan na hlađenje.

Rudar je na kraju uspio zadržati pozitivan rezultat i prošao je senzacionalno u četvrrtfinale kupa. Međutim, 23-godišnji Dinamov igrač zaslužan je za incident o kojem danas pišu gotovo svi slovenski mediji. Menalo je dosta teško prihvatio isključenje pa je prilikom izlaska s terena sucu dobacio: "Sram vas bilo! I vas i vašu ligu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Dakako, Menala su zbog ove izjave razapeli u Sloveniji, a na koncu se putem razgovora za portal Ekipa24 javno ispričao.

"Želio bih se obratiti svima onima koji igraju sa mnom, koji žive za Olimpiju, svim navijačima i svima koji prate slovenski nogomet. Želio bih se javno ispričati za svoje riječi koje sam izgovorio u trenutku isključenja. Znate, u afektu čovjek puno toga kaže. Shvaćam da sam izgovorio riječi koje su bile potpuno neprimjerene. Rekao sam ono što nisam smio. Ja sam profesionalac i stvarno si to ne smijem dopustiti. Zato se zaista želim još jednom iskreno ispričati svima i istovremeno molim da me se pokuša razumjeti", poručio je Menalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo