MLADE VATRNE OČEKUJE UTAKMICA KOJU NE SMIJU IZGUBITI: / 'U nekoj teroriji i neriješeno bi nam igralo, ali...'

Image

Hrvatska reprezentacija izgubila je prvu utakmicu na Europskom prvenstvu za igrače do 21 godine

27.3.2021.
14:12
VOYO logo

Nastojat ćemo pobijediti i osvojiti tri boda, izjavio je u subotu izbornik hrvatske U-21 reprezentacije Igor Bišćan uoči susreta drugog kola EP protiv Švicarske.

Image
MLADE VATRENE OČEKUJE DRUGA UTAKMICA NA EURU: /

'Vjerujem da ćemo protiv njih moći više igrati'

Image
MLADE VATRENE OČEKUJE DRUGA UTAKMICA NA EURU: /

'Vjerujem da ćemo protiv njih moći više igrati'

"Svjesni smo da su nam nakon rezultata iz prve utakmice šanse manje, ali nastojat ćemo pobijediti i osvojiti tri boda. U nekoj teroriji i neriješeno bi nam igralo, ali nećemo kalkuliraiti i gledati kako će se razvijati stvari u drugoj utakmici", rekao je Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Švicarci su pokazali da su dobra, ozbiljna momčad, natjecateljski posložena, parirali su Englezima i čak su se u agresiji i trci nametnuli Englezima. Znao sam da su jako dobri, ali nisma znao da mogu cijelu utakmicu limiritati Engleze na jako malo", kazao je, dodajući da će vjerojatno protiv Švicarske promijeniti sustav i možda kojeg igrača.

Image
Image

Igor Bišćan

Teška grupa

Što se tiče toga kako su reprezentativci reagirali na poraz od Portugala, izbornik je odgovorio da nisu previše negativno doživjeli poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam im rekao što je trebalo reći, oni su pokušavali ispuniti plan i dali su sve od sebe. Nema razloga da budu u prevelikoj negativi. Izgubili smo samo 1-0, nema razloga taj poraz doživljati pretragično", rekao je Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje smatra li da nakon prvog kruga Portugal najbolje djeluje, Bišćan kazao da je to u ovoj fazi natecanja teško reći ponovivši kako su ga Švicarci jako iznenadili.

"Nisam siguran da mogu reći da su oni najbolji zbog secifičnosti utakmice protiv nas ili zbog toga jer su Englezi i Švicarci odigrali jednu jako dobru utakmicu, pokazali su visok nivo kada je pitanju disciplina. Treba vidjeti kako će Portugal igrati s njima. Grupa je jako teška, nivo kvalitete svih reprezentacija je izrazito visok i treba odigrati jako dobro utakmicu od početka do kraja", istaknuo je Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Agresivan početak

S novinarima je razgovarao i reprezentativac Luka Ivanušec koji također smatra da je Švicarska jako dobro odigrala protuv Engleza, ali da Hrvatska mora igrati na pobjedu.

"Moramo krenuti agresivno i napadački, znamo da bez pobjede ne možemo proći i da ćemo se moramo se vaditi Engleza", rekao je Ivanušec dodajući da poraz od Portugala nije jako djelovao na samopouzdanje njega i njegovih suigrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Portugal jedna od najboljih ekipa na ovom prvenstvu. Izgubili smo, ali neće to utjecati na samopouzdanje. Znam da ćemo proći skupinu", rekao je.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo