Trener puk'o: Nova drama u Hajduku zbog čipsa od paprike

26.11.2012.
11:38
VOYO logo

Mijo Caktaš je nakon utakmice Hajduka i Lokomotive na Poljudu navijačima poručio 'da jedu govna'. Zbog njegove se izjave podigla velika prašina, sve je kulminiralo kratkom suspenzijom i kaznom od 15 tisuća eura. No, nije dugo izdržao! Mladi se Dugopoljac ovaj put nije miješao u prehrambene navike torcidaša, ali je zato prekršio prehrambeni kodeks kluba kojeg je postavio trener Mišo Krstičević.

Iz Hajduka je procurilo kako je najbolji ovogodišnji Hajdukov strijelac u Osijeku cijelu utakmicu prosjedio na klupi zbog, ni manje ni više, nego čipsa od paprike. Krstičević je naredio igračima da iz svoje prehrane izbace čips, štapiće i ostale grickalice, a ispalo da je upravo to najdraža hrana mladog splitskog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Hajduka nije putovao u Osijek s igračima pa je Caktaš pokušao iskoristiti situaciju. Na jednom je autobusnom stajalištu Mijo kupio čips od paprike nadajući se kako ga njegovi suigrači neće izdati, no dogodilo se upravo suprotno, doznaje Večernjak. Krstičević je ubrzo saznao što se dogodilo, puk'o je i odmah prekrižio Caktaša za utakmicu s Osijekom.

Mijo je prosjedio cijelu utakmicu na klupi, a navodi se kako bi njegova kazna od 15 tisuća eura mogla narasti i na 40 do 50 tisuća. Kakve će sankcije zadesiti Bijelog napadača još nije poznato, no čini se kako Hajduk s njim ima dosta problema ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povijest njegovih prekršaja datira još od priprema kada je bez ikakvog razloga nestao na dva dana iz Međugorja, a zatim je početkom rujna prijavio ozljedu koja to, uspostavilo se, nije bila. U Hajduku su to sve vješto krili, no onda se dogodila Torcida i 'jedenje gov***', a potom i ovo.

Naime, Caktaš je najbolji ovogodišnji strijelac Hajduka sa šest golova u Prvenstvu, standardni je član mlade reprezentacije, a u susretu Hrvatske i Selekcije lige debitirao je u vatrenom dresu. Bijeli bi za Caktaša navodno mogli dobiti 2 milijuna eura, što nikako nije mali iznos. Hoće li uprava s Poljuda ukrotiti svog ponajboljeg igrača ili će krenuti što prije u realizaciju transfera, ostaje za vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo