KAKVA PENZIJA, KAKVI BAKRAČI / Mirovina je za papke. Zlatan Ibrahimović ipak ostaje u nogometu, evo gdje će nastaviti karijeru

Image
Foto: Profimedia

Iako ima 40 godina na leđima, Zlatan i dalje igra dobar nogomet

6.7.2022.
8:14
Profimedia
VOYO logo

Legendarni švedski nogometaš, Zlatan Ibrahimović, zabrinuo je cijeli svijet kada je koncem prošle sezone otišao na tešku operaciju koljena i najavio mogući kraj karijere.

Iako ima 40 godina na leđima, Zlatan i dalje igra dobar nogomet, ali u ovim trenucima karijere vrlo je važan i njegov karakter, odnosno golemo iskustvo koje je donio u svlačionicu Milana, aktualnog prvaka Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimovića zbog operacije koljena neće biti vjerojatno do kraja godine, ali navijači Milana mogu odahnuti jer Zlatan ostaje kao igrač u klubu i potpisat će na još godinu dana. Novinari Gianluca Di Marzio i Fabrizio Romano tvrde da je Zlatan dogovorio sve s Milanom i da će u godinu dana zaraditi oko milijun ili 1.5 milijuna eura. No, plaća mu može porasti bude li zabijao i asistirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatanova plaća znatno je smanjena, do sada je zarađivao oko sedam milijuna eura po sezoni i bio je najplaćeniji igrač Milana, ali sada će biti jedan od slabije plaćenih. Potpisivanje ugovora trebalo bi se dogoditi kroz sljedećih nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo