Kapetan Hajduka hrabro poručio: 'On će srušiti Dinamo!"

Hajdukove blagajne otvorile su svoja vrata u utorak oko deset sati, a nekoliko sati kasnije sjever je već bio rasprodan. Na Poljudu će u najvećem hrvatskom derbiju vladati užarena atmosfera.

19.2.2013.
14:42
VOYO logo

Utakmicu s Dinamo najavio je dvojac koji će startati u sastavu Miše Krstičevića, Mirko Oremuš i Anton Maglica. "Hajduk će pobijediti s 1:0, strijelac će biti Vuković! On će srušiti Dinamo!", prognozirao je Oremuš koji će kao kapetan povesti hajdukovce u sraz s Dinamom.

"Velika će mi čast biti kapetan na terenu, to je odgovornost, ali ja sam spreman."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirko smatra kako će Bijelima u derbiju pomoći i Torcida. "Nemamo se čega plašiti. Dinamo je jako kvalitetna momčad, odlični su na svim pozicijama. Ali, igramo na Poljudu, a znamo da to Dinamu nikada nije bilo lako. Mi uz naše navijače možemo dati puno, oni su naš igrač više", naglasio je Oremuš. "Odlično se osjećam pred ovako veliku utakmicu. Imamo igrače koji mogu odlučiti derbi poput Vukovića, Vršajevića ili Andrijaševića... Naravno da i ja sanjam pogodak koji je odlučiti pobjednika u derbiju, to je san svih, pa tako i moj", rekao je Anton Maglica koji će na Poljudu prvi put zaigrati u najvećem hrvatskom derbiju. Bijeli napadač će biti najistureniji igrač u sastavu Miše Krstičevića. Čeka ga veliki dvoboj protiv Šimunića i mladog Jedvaja. "Ako budem mogao birati ići ću na Jedvaja, uvijek je bolje ići na neiskusnijeg igrača", zaključio je na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo